BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Uw specialist op het gebied van werving en selectie in supply chain management, operations en logistiek

Heeft u een vacature op hbo- of wo-niveau binnen supply chain management, operations of logistiek? En bent u op zoek bent naar een gespecialiseerd recruitment bureau? BLMC is een recruitment bureau gespecialiseerd in supply chain management, operations en logistiek. Met onze bijna twintig jaar ervaring in het werven van executives, managers en talenten helpen we u graag bij het vinden van de juiste persoon. Door de jaren heen hebben we een sterk uitgebreid netwerk opgebouwd en worden we erkend als een van de beste in de markt.

Referenties recruitment (supply chain, operations en logistiek)

Om een kandidaat te vinden die daadwerkelijk bij uw organisatie past én die het vraagstuk op kan lossen dat u voor handen heeft, is de hulp van een expert onmisbaar. Als specialist in recruitment binnen supply chain management heeft BLMC, tegen de marktontwikkelingen in, een sterke groei doorgemaakt op het gebied van werving en selectie in supply chain management, operations en logistiek. Enkele van de organisaties die in het recente verleden gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening zijn bijvoorbeeld Action, Bavaria, Elekta, Farm Frites, Gamma, IKEA, SBM Offshore, WE en Van Puijenbroek Textiel.

BLMC is bovendien mede organisator van de Verkiezing van de Supply Chain Professional van het jaar, het jaarlijkse terugkerende executive evenement voor directeuren en sr. managers in supply chain, operations en logistiek. De directeur van BLMC, Michel van Buren, is als gerenommeerd professional op het gebied van werving en selectie binnen supply chain management, lid van de vakkundige jury.

Download de brochure professioneel selecteren binnen supply chain management

Een beetje mensenkennis moet voldoende zijn om professionals op het gebied van supply chain management, operations en logistiek te selecteren, toch? Arbeids- en organisatiepsychologen hebben de afgelopen decennia een groot aantal valkuilen blootgelegd die een objectieve werving en selectie procedure belemmeren. Wij geven u alvast vijf essentiële tips.

Download brochure professioneel selecteren

Stel uw vraag over werving en selectie binnen supply chain management aan de professionals van BLMC

U kunt direct contact opnemen met de professionals van BLMC en al uw vragen over werving en selectie met hen bespreken:

Paul Busé
Directeur Recruitment
pbuse@blmc.nl
0522-242224

Neemt contact met BLMC op

Meld u aan als kandidaat bij BLMC

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close