BLMC Interim Community (BIC); een hecht netwerk van de 50 beste interim managers in supply chain management, operations en logistiek.

Interim manager is een vrij beroep, iedereen kan zich interim manager noemen. Maar lang niet iedereen beschikt over de juiste kwaliteiten om daadwerkelijk het vak goed uit te oefenen.

Het kost veel inspanning om het kaf van het koren te scheiden en de interim manager te selecteren die over de juiste eigenschappen beschikt om de taak succesvol te volbrengen.

Op basis van bijna 20 jaar ervaring en uitgebreide assessments is de BLMC Interim Community ontstaan. Pas na een strenge selectie op kennis en ervaring maar vooral ook op persoonlijkheid, competenties en leiderschapsvaardigheden wordt iemand toegelaten tot de community.

Voordelen van de BLMC Interim Community

  • Dankzij jaren van nauwe samenwerking weten we wat voor een vlees we in de kuip hebben. Daardoor zijn we voor uw vraagstuk in staat om dé interim manager te selecteren die het meest geschikt bij uw vraagstuk en bedrijfscultuur.
  • De leden worden maandelijks getraind door Prof. Dr. Blomme van Nyenrode Business Universiteit verandermanagement. Met de kennis van en vaardigheden op het gebied van de laatste ontwikkelingen, blijven onze interim managers voorlopers in het vakgebied.
  • Alleen de interim managers met de juiste kwalificaties voor het interim vak worden toegelaten tot de community. Iedereen heeft een streng selectieproces ondergaan, waarbij kennis en ervaring maar vooral ook persoonlijkheid, competenties en leiderschapsvaardigheden in kaart zijn gebracht.
  • Wanneer de nood hoog is en een klant zo snel mogelijk een interim manager nodig heeft, zijn we in staat om binnen vijf dagen een interim manager te plaatsen zonder dat er concessies worden gedaan aan specifieke eisen/wensen.
  • Tijdens iedere bijeenkomst sparren de interim managers over lastige vraagstukken uit de eigen praktijk. De community biedt onze klanten dus een collectief in plaats van een solistisch opererende interim manager.

Strenge selectie

Elk lid heeft zijn of haar sporen in het interim vak verdiend. In de community zitten veelal senior-managers die ervaring hebben opgedaan bij verschillende multinationals en het grotere MKB.

Na een strenge selectie op kennis en ervaring maar vooral ook op persoonlijkheid, competenties en leiderschapsvaardigheden wordt iemand toegelaten tot de community. Alleen de mensen met de juiste kwalificaties voor het interim vak worden toegelaten tot de community.

Maandelijkse training door een professor van Nyenrode

Binnen de community werken de interim professionals aan hun persoonlijke ontwikkeling én sparren zij inhoudelijk met elkaar over hun opdrachten.

Maandelijks verzorgt Prof. Dr. Blomme van Nyenrode Business Universiteit een training in verandermanagement. Tijdens iedere bijeenkomst wordt door de interim managers gespard over lastige vraagstukken. Zoals de leden zelf aangeven, biedt de community de klant dus een collectief in plaats van een solistisch opererende interim manager.

Wij bieden een oplossing

Door onze community beschikken we altijd over interim managers die voldoen aan onze kernwaarden. We kennen ze persoonlijk en goed, en weten wat ze in huis hebben. U bent ervan verzekerd dat wij uw uitdaging oplossen.

Binnen 5 werkdagen een interim manager

Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom er haast geboden is bij het invullen van de functie. Een vervelende situatie waar je als bedrijf niet in verzeild wilt raken. Kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en ervaring zijn pure noodzaak. Dankzij bijna 20 jaar ervaring heeft u binnen vijf werkdagen de juiste interim manager bij u aan de slag.

Referenties

In de afgelopen twintig jaar hebben we met een hoop prachtige bedrijven mogen samenwerken. Veel van onze klanten en kandidaten zien we nog steeds terugkomen.

Bent u de beste interim manager?

Beschikt u over de juiste leiderschap- en verandermanagementkwalificaties en uitstekende kennis in supply chain management, operations of logistiek? En wilt u graag ingezet worden voor uitdagende opdrachten, zichzelf blijven ontwikkelen, sparren met collega’s en het interim vakgebied naar een hoger niveau brengen? Meld u hier aan.

Meld u hier aan »

Voordat u tot de community wordt toegelaten, volgt een gesprek. Als uw competenties en persoonlijkheid passen bij de aanpak die BLMC voorstaat, krijgt u een uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst van BIC.