Een ijzersterke community aan interim professionals staat voor je klaar!

Heeft u een dringend probleem of deskundige begeleiding nodig bij vraagstukken op het gebied van supply chain management, operations/productie, logistiek, planning of projectmanagement? Wij en onze interim professionals krijgen energie van bedrijven door uitdagende tijden heen helpen.

Het vereist een uniek type persoon om acute problemen in een bedrijf op te sporen, adequaat op te lossen én te gedijen in een omgeving die onder hoge druk staat. Dat typeert de interim managers uit onze Interim Community. De BLMC Interim Community (BIC) is een hecht netwerk met zeer ervaren, hoogopgeleide veranderaars die graag nieuwe uitdagingen aangaan, hun expertise verder ontwikkelen en in een korte periode een grote impact maken.

Leden worden naast kennis en ervaring, vooral ook op persoonlijkheid, competenties en leiderschapsvaardigheden geselecteerd. Eenmaal toegelaten tot de community, worden onze interim executives voortdurend ondersteund en bijgeschoold.

Interim managers & -directeuren

Binnen de community maken we onderscheid tussen interim managers en interim directeuren:

 

Meld je aan voor onze community

Na je aanmelding beoordelen wij of je beschikt over de competenties die passen bij ons portfolio. Als dit het geval is nodig we je uit op een van onze bijeenkomsten om nader kennis te maken en te bepalen of jouw persoonlijkheid en drijfveren passen binnen de ambities van BLMC.

Aanmelden

Wat houdt het BLMC community programma in?

Gedurende het gehele jaar volgen onze interim managers een intensief programma:

 • Intervisie: tijdens bijeenkomsten sparren de interim managers over lastige vraagstukken uit de eigen praktijk, om zo elkaar verder te helpen en van elkaar te leren en te werken aan hun persoonlijke effectiviteit.
 • Diverse trainingen, waaronder:
  • Verandermanagement door Dr. Blomme van Nyenrode Business Universiteit
  • Wicked problems: hoe kom je tot een snelle probleem- en situatieanalyse.
  • Transformatiemanagement: hoe kun je een situatie die anders moet of beter kan blijvend veranderen.
  • Cultural web analyse: hoe zit een bedrijfscultuur in elkaar, wat zijn de ervaringen uit het verleden, wat zijn krachten en belemmeringen van mensen, etc.
 • Wekelijkse coaching tijdens de opdracht: voortgangsgesprekken vanuit BLMC met de interim manager en naar behoefte met de opdrachtgever.
 • Toepassing van onze methodiek: door BLMC ontwikkelde tools, waarvan de interim manager tijdens zijn opdracht gebruik van kan maken.

Wat zijn uw voordelen van de BLMC Interim Community?

Met al deze kennis van en vaardigheden op het gebied van de laatste ontwikkelingen zijn interim professionals voorlopers in hun specialisme. Een BLMC interim manager:

 • Kijkt vanuit helicopterview en is onafhankelijk, onbevooroordeeld, efficiënt, ervaren en doelgericht.
 • Omarmt en voert veranderingen door, gaat positief om met overgangssituaties en heeft situationele ervaring die anderen niet hebben of die anderen vermijden.
 • Heeft toegang tot andere expertises en vakgenoten.
 • Is doelgericht en gefocust op het vervullen van de missie: uw vraagstuk oplossen en het bedrijf verder helpen.
 • Helpt u door acute, specifieke kwesties heen, zodat u kunt focussen op groei en winstgevendheid op de lange termijn.

Op zoek naar een oplossing?

Deze mix van talenten, training en ondersteuning maakt dat interim management vanuit BLMC een krachtige oplossing is voor organisaties die tijdelijk of projectmatig leiderschap of verandermanagement nodig hebben. Neem vandaag nog contact op met Sjaak via 06-12163286 of via de button ‘neem contact op’ hiernaast.