Een ijzersterke community aan interim professionals staat voor je klaar!

Onze interim professionals zetten met plezier hun tanden in complexe vraagstukken op het gebied van supply chain management, operations/productie, logistiek, planning of projectmanagement. Ze krijgen energie van klussen waarbij de mouwen opgestroopt moeten worden en helpen organisaties graag door uitdagende tijden heen.

Het vereist een uniek type persoon om acute problemen in een bedrijf op te sporen, adequaat op te lossen én te gedijen in een omgeving die onder hoge druk staat. Dat typeert de interim managers uit onze Interim Community. De Interim Community is een hecht netwerk met zeer ervaren, hoogopgeleide veranderaars die graag nieuwe uitdagingen aangaan, hun expertise verder ontwikkelen, elkaar ondersteunen en in een korte periode een grote impact maken.

Doordat het netwerk uiteenlopende experts met elkaar in contact brengt, profiteert iedereen binnen het netwerk van elkaars kennis en ervaring. Dankzij deze uitwisseling van expertise beschikken onze interim professionals over een veel uitgebreidere toolkit dan de doorsnee interimmer. En daar profiteren onze opdrachtgevers weer van.

Wie lid wil worden van onze community beschikt niet alleen over vakinhoudelijke kennis en een jarenlange ervaring, maar vooral ook over de juiste persoonlijkheid, competenties en leiderschapsvaardigheden. Eenmaal toegelaten tot de community, zorgen wij ervoor dat onze interim executives voortdurend ondersteund en bijgeschoold worden.

Meld je aan voor onze community

Passen onze visie en vakgebieden bij jouw ervaring en ambities als interim of projectmanager? Meld je dan aan voor onze community. Na je aanmelding beoordelen wij of je beschikt over de competenties die passen bij ons portfolio. Als dit het geval is, nodig we je uit op een van onze bijeenkomsten om nader kennis te maken en dan kijken we samen of jouw persoonlijkheid en drijfveren passen binnen de ambities van BLMC.

Aanmelden

Wat houdt het BLMC community-programma in?

Onze interim managers volgen het hele jaar door een intensief en afwisselend programma:

 • Intervisie: de interim managers sparren over lastige vraagstukken uit de eigen praktijk, om zo elkaar verder te helpen en van elkaar te leren, en te werken aan hun persoonlijke effectiviteit. De bijeenkomsten staan onder leiding van een ervaren intervisiecoach.
 • Trainingen: korte en langere trainingsprogramma’s onder leiding van diverse deskundigen, waaronder:
  • Verandermanagement door Dr. Blomme van Nyenrode Business Universiteit: wat is ervoor nodig om mensen en organisaties te bewegen tot (blijvende) verandering?
  • Wicked problems: hoe kom je tot een snelle probleem- en situatieanalyse?
  • Transformatiemanagement: hoe kun je een situatie die anders moet of beter kan blijvend veranderen?
  • Presentatievaardigheden: hoe presenteer je jezelf en je aanpak overtuigend binnen de organisatie?
  • Stakeholdermanagement: hoe krijg je de organisatie en de individuele sleutelpersonen mee in je veranderopdracht en hoe houd je iedereen aan boord.
 • Wekelijkse coaching tijdens de opdracht: voortgangsgesprekken vanuit BLMC met de interim manager en naar behoefte met de opdrachtgever.
 • Toepassing van onze methodiek: de interim managers kunnen tijdens hun opdracht gebruik van diverse door BLMC ontwikkelde tools.

 

‘Wat ik belangrijk vond, is dat [de interim manager] een organisatie achter zich had staan die gedurende het hele proces fungeerde als klankbord en back-up. Het zijn vaak pittige kwesties waar je tegenaan loopt en dan is het goed als er een partij is met veel kennis en ervaring waar je zulke kwestie mee kunt bespreken. Michel van Buren en Sjaak Lekkerkerker van BLMC namen die rol op zich. Zij ondersteunden [de interim manager] maar waren ook voor mij als opdrachtgever een waardevol klankbord.’

Jeen Bouma – directeur Aquon, wateronderzoek en advies

Hoe herken je een professional die deel uitmaakt van de BLMC Interim Community?

Als lid van de BLMC Interim Community loop je voorop in je vakgebied. Dat onderscheidt jou van anderen en helpt je jouw opdracht succesvol te volbrengen.

 • Je omarmt en voert vernieuwingen door, gaat positief om met overgangssituaties en hebt situationele ervaringen die anderen niet hebben of vermijden.
 • Je hebt toegang tot uiteenlopende expertises en vakgenoten, en kunt indien nodig collega-experts inschakelen voor een klus, wat jouw eigen vakkennis ook weer vergroot.
 • Je helpt een organisatie door acute, specifieke kwesties heen, zodat de eigen medewerkers kunnen focussen op hun dagelijkse taken. Je draagt echt bij aan het succes van je opdrachtgever.
 • Je kijkt met een helicopterview, overziet het hele spectrum en werkt tijdens een opdracht vaak samen met uiteenlopende mensen binnen het bedrijf. Met de een spar je op high level technisch niveau, de ander leg je uit hoe een scanner werkt en een half uur later presenteer je jouw plan van aanpak bij een managementmeeting.
 • Je werkt doelgericht en bent gefocust op het vervullen van de missie: een vraagstuk oplossen en het bedrijf verder helpen.
 • Je realiseert blijvende duurzame verbeteringen en veranderingen binnen een organisatie, maar ook bij jezelf.

 

BLMC Community: een sterk netwerk voor krachtige oplossingen

Deze mix van talenten, training en ondersteuning maakt dat interim management vanuit BLMC een krachtige en gewilde oplossing is voor organisaties die tijdelijk of projectmatig leiderschap of verandermanagement nodig hebben. Neem vandaag nog contact op met Sjaak via 06-12163286 of via de button hieronder.

Neem contact op