Sjaak Lekkerkerker, Directeur Project- en Interim Management

“We zorgen voor de perfecte match tussen de bedrijfscultuur, de situatie en de persoonlijkheid van de interim professional. We kennen onze mensen door en door, doen een grondige analyse van het bedrijf en weten daardoor wie het meest geschikt is voor de situatie. Als we niet de beste match hebben, dan geven we dat ook eerlijk aan.”

Neem contact op met Sjaak

35 jaar ervaring

Sjaak heeft een sterke achtergrond en ervaring in supply chain en logistiek. Hij heeft meer dan 25 jaar gewerkt in senior managementfuncties bij verschillende bedrijven en is nu ruim tien jaar verbonden aan BLMC. Eerst als interim manager, momenteel als directeur project- en interim management. In zijn positie als directeur draagt hij bij aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf en speelt hij een belangrijke rol in de begeleiding van klanten bij het oplossen van complexe logistieke en supply chain-gerelateerde problemen.

“De samenwerking met Sjaak Lekkerkerker is heel prettig, mede doordat hij vanuit zijn logistieke achtergrond goed met ons kon meedenken. Hij gebruikt zijn eigen ervaring en praktijkkennis om helder te krijgen wat er nodig is, om goed te kunnen inschatten wat de opdrachtgever precies zoekt en wie daar wel en niet bij past.” Reinier Zoomers – Directeur Fixami

Ervaring als interim professional

Als interim professional heeft hij een reeks van complexe en uitdagende verander- en verbetertrajecten op zijn naam staan, onder andere bij Intergamma en Florensis. Maar Sjaak heeft ook ruime ervaring in de non-profit sector, waar hij meer dan eens heeft ervaren hoe je je stakeholders in kaart brengt en meeneemt.

Interim management

Sjaak is een bijzonder mens met een warm hart en een scherp zakelijk instinct. Hij voelt feilloos aan waar een organisatie staat, waar het heen moet en welke acties genomen moeten worden om de gestelde doelen te bereiken. Vanuit dat perspectief zet hij interim management in als tool om organisaties daadwerkelijk te helpen bij het maken van de volgende stap.

Projectmanagement

Op het gebied van projectmanagement weet hij steeds weer de best geschikte projectmanager te vinden voor de selectie van bijvoorbeeld een ERP- of WMS-systeem, de toepassing van material handling equipement of de implementatie van intralogistieke technologische oplossingen, zoals Pick-to-Light systemen en barcode scanning, waarvan Waterdrinker een mooi voorbeeld is.

Klankboord

Voor de vele project- en interim managers van de BLMC Interim Community is Sjaak de steun en toeverlaat. Hij denkt graag mee over ingewikkelde kwesties, fungeert als kritisch klankbord en is altijd bereid zijn jarenlange kennis en ervaring te delen.

Bent u op zoek naar een interim professional?

Neem rechtstreeks contact op met Sjaak of vul het contactformulier in door op ‘neem contact op’ te klikken.

Neem contact op met Sjaak