Sjaak Lekkerkerker

Sjaak heeft een rijke historie achter de rug in de wereld van logistiek en supply chain als sr. manager en directeur en is nu ruim tien jaar verbonden aan BLMC. Eerst als interim manager, later als directeur interim management.

Als interim manager heeft hij een reeks van complexe en ingewikkelde verander- en verbetertrajecten op zijn naam staan, bijvoorbeeld bij Gamma en Florensis. Maar Sjaak heeft ook ruime ervaring opgedaan in de non-profit sector waar hij meer dan eens leerde hoe je je stakeholders in kaart brengt en mee neemt.

Sjaak is een bijzonder mens met een warm hart, met een scherp zakelijk instinct en hij voelt feilloos aan waar een organisatie staat, heen moet en welke acties genomen moeten worden om de gestelde doelen te bereiken. Vanuit dat perspectief zet hij interim management in als tool om organisaties daadwerkelijk te helpen bij het maken van de volgende stap.

Voor de vele interim managers in de BLMC Interim Community is Sjaak de steun en toeverlaat. Streng maar rechtvaardig, zacht op relatie, hard op de inhoud.

Referenties

Gepubliceerde artikelen door Sjaak

In onze maandelijkse nieuwsbrief deelt Sjaak zijn kennis, visie en ervaring. Bekijk hier de meest recent gepubliceerde artikelen van Sjaak.

 

Bent u op zoek naar een interim professional?

Neem rechtstreeks contact op met Sjaak of vul het contactformulier in door op ‘neem contact op’ te klikken.

Neem contact op

Mobiel: 06 12 16 32 86

E-mail: slekkerkerker@blmc.nl

Linkedin >