Consultancy

Swiss Sense benut resources beter dankzij S&OP

Een deel van de producten uit het assortiment van Swiss Sense wordt op maat geproduceerd en seizoensmomenten zoals de zomersale en Black Friday veroorzaken pieken in de vraag. Het bedrijf wil de grip op de capaciteitsplanning met Sales & Operations Planning vergroten. De pragmatische aanpak van BLMC spreekt hen aan.

Lees meer over deze referentie »


Gericht op klantwensen inspelen en tegelijk voorraden verlagen

Van Nifterik, leverancier van plantondersteuning aan de tuinbouw, groeit hard en is gezond. Toch kampt het bedrijf met hoge voorraden. Ook wil men de supply chain beter inrichten om zo middelen efficiënter in te zetten en alerter in te kunnen spelen op klantwensen. De supply chain analyse toont aan dat de oplossing ligt in een segmentatie van klanten en het daarop afstemmen van de processen.

Lees meer over deze referentie »


Fabriek verdrievoudigt frisdrankproductie

referentie frisdrankproducentEen grote frisdrankproducent kampte met flinke problemen in de fabriek. De productieafdeling presteerde ondermaats en de nieuwe productielijn bracht niet het verwachte rendement. BLMC bracht verandering door de hele supply chain onder handen te nemen. In vijf maanden tijd verdrievoudigde de productie.

Lees meer over deze klantcase »


Postorder-bedrijf maakt omslag naar e-commerce

referentie-postorderbedrijfEen postorderbedrijf uit Zuid-Nederland stond voor een grote uitdaging: hoe maken we de transformatie naar een succesvol e-commerce-bedrijf? Om dit vraagstuk te laten slagen had het bedrijf een compleet andere supply chain nodig. BLMC bracht uitkomst door toepassing van de SCOMB-methode.

Lees meer over deze klantcase »


Supply Chain Analyse als basis voor verbeterplan

De Supply Chain Analyse Pro heeft Katun inzicht gegeven in de stappen die nodig zijn om het bedrijf klaar te stomen voor de snel veranderende markt. BLMC constateerde onder meer een grote onduidelijkheid over de gehanteerde bedrijfsstrategie en de daaruit afgeleide verkoop- en supply chain-strategie.

Bekijk hier de klantcase van Katun »


Interim management