Aanbod: Projectmanagement Ontbreekt de benodigde expertise of capaciteit om een IT of intralogistieke oplossing succesvol te selecteren en implementeren? Terwijl de dagelijkse operatie doorloopt zorgen wij dat het project wordt gerealiseerd, past binnen jullie situatie en dat iedereen de oplossing effectief gebruikt.
IT-selectie & implementatie
Een nieuw IT-systeem, zoals ERP, WMS of S&OP, selecteren en implementeren? Een ervaren projectmanager behoed je voor kostbare fouten en verkeerde keuzes.
ERP selectie & implementatie
Een ERP-systeem raakt aan alle vitale processen van het bedrijf. Een ervaren projectmanager is bij een ERP selectie en implementatie daarom onmisbaar.
WMS-selectie & implementatie
Een WMS-selectie kan een hele uitdaging zijn. Het uitzoeken en implementeren van zo'n systeem vergt meestal wat hulp. Een ervaren project manager kan jou hierbij helpen.
Intralogistieke oplossingen
Je wilt intralogistieke oplossingen implementeren om efficiënter te werken? Een ervaren projectmanager behoed je voor kostbare fouten en verkeerde keuzes.
Logistiek uitbesteden
Uitbesteding van logistiek kan resulteren in betere service aan klanten en in lagere kosten. Een zorgvuldig uitbestedingstraject, begeleid door een onafhankelijke projectmanager, biedt de beste garantie succes.