Supply Chain Consultancy Voor industrie en (groot)handel bedrijven is de supply chain van cruciaal belang. We helpen deze organisaties door ervoor te zorgen dat de supply chain de belofte van de organisaties kan waarmaken en zo de gewenste groei van het bedrijf realiseert.

We leveren praktisch toepasbare oplossingen die werken in de praktijk. We zijn persoonlijk, toegankelijk en besteden aandacht aan zowel techniek, organisatie als mensen.
Contact opnemen
Met welke supply chain uitdaging kunnen we jou helpen?
Werkwijze
Voor elk strategisch vraagstuk op het gebied van supply chain management heeft BLMC een concrete oplossing. We luisteren naar jouw vraag, analyseren de situatie en bieden gestructureerde en op maat gesneden programma’s waarin we stap voor stap samen met jouw bedrijf de gewenste resultaten bereiken.
Ontdek onze werkwijze
Jeroen Both Directeur Consultancy 0613276295 "Wij kennen de succesfactoren van supply chain management, bekijken elke situatie nuchter, verdelen deze in behapbare onderdelen en maken samen met de klant een concreet plan. Zodra dat gebeurd is, voel ik bij de klant vaak al een grote opluchting." Ontdek de expertise van Jeroen Both

Referenties

BLMC wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7 uit 10 door 24 klanten
Nieuws