Transform for success

Hoe blijf je succesvol in een wereld van disruptie, onzekerheid en globalisering?

Een organisatie die zich beweegt in de dynamische wereld van vandaag heeft geen andere keus dan wendbaar te zijn. Dat vraagt om supply chain management; dé manier om klantwensen optimaal te vervullen, kosten te beheersen, je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden en bedrijfsdoelstellingen waar te maken.

BLMC helpt organisaties, supply chains of onderdelen ervan te transformeren naar succes door het bedenken én realiseren van praktisch haalbare oplossingen. Dat doen we door middel van:

  • Consultancy: we analyseren de supply chain of een onderdeel daarvan en adviseren hoe het verbeterpotentieel te realiseren.
  • Projectmanagement: we realiseren aanwezig verbeterpotentieel door het implementeren van een organisatorische, procesmatige of technologische oplossing.
  • Interim management: we versterken tijdelijk de organisatie met extra kennis, ervaring en capaciteit gericht op het verbeteren van processen of afdelingen.

We laten je niet achter met goedbedoelde analyses en adviezen, maar helpen je daadwerkelijk bij het realiseren van de verbetering.

Visie

Vaak merken we dat bedrijven supply chain management nog zien als een afdeling die operationele processen zo efficiënt mogelijk moet laten verlopen, om zo kosten te besparen. Wij geloven dat er veel meer mogelijk is met een focus op samenwerking en waardecreatie. BLMC hanteert supply chain management als een integrale managementmethode, gebaseerd op samenwerking, waarmee bedrijven klantwaarde kunnen vergroten, wendbaarder worden, concurrentievoordeel behalen en hun resultaten verbeteren.

Lees hier meer over onze visie

Inzet voor het vakgebied

We stonden aan de wieg van het vakgebied supply chain management en helpen mee om het verder te ontwikkelen. Dat doen we onder andere door intensieve samenwerking met wetenschappers en opleidingsinstituten zoals Nyenrode Business Universiteit en door het organiseren van initiatieven zoals de Nationale Supply Chain Monitor en SCELP.

In 2021 publiceerde directeur Michel van Buren samen met hoogleraar Jack van der Veen het boek Regisseer de keten.