Transform for success

Supply chain management is een strategische discipline, die het hart van de organisatie vormt. Daarom hebben verbeteringen in de supply chain grote impact op het succes van een organisatie. Met behulp van consultancy en interim management helpen we organisaties, supply chains en onderdelen daarvan te transformeren naar succes.

Diensten

BLMC is al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken én implementeren van praktisch haalbare supply chain oplossingen. Ons dienstenaanbod richt zich op:

  • Consultancy: het verbeteren van uw keten of onderdelen daarvan met behulp van de Supply Chain Transformatie Methode. We analyseren, adviseren en implementeren.
  • Interim management: ervaren interim executives en managers sturen en begeleiden uw verander- of verbetertraject. Onze interim-professionals zijn snel beschikbaar, zeer ervaren, speciaal geselecteerd voor úw vraagstuk en worden maandelijks door BLMC begeleidt en getraind.

Wetenschap en praktijk

Alle methodes die we hanteren, zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en getoetst in de praktijk. Gedegen data analytics vormen de basis van onze analyses, aangevuld met beproefde gespreks- en enquêtetechnieken. Onze consultants en interim-managers worden door ons continu bijgeschoold in onder andere verandermanagement.

Brede blik

We geloven in ketensamenwerking, zowel binnen als tussen organisaties. Supply chain management is een strategische functie die nauw samenhangt met marketing en finance. Daarom bekijken we elk vraagstuk binnen een brede context. Onze consultants en interim-managers betrekken alle stakeholders bij de veranderingen, zorgen voor draagvlak en voor een feilloze implementatie in uw organisatie.

Inzet voor het vakgebied

We stonden aan de wieg van het vakgebied supply chain management en helpen mee om het verder te ontwikkelen. Dat doen we onder andere door intensieve samenwerking met wetenschappers en opleidingsinstituten zoals Nyenrode Business Universiteit en door het organiseren van initiatieven zoals de Nationale Supply Chain Monitor en SCELP.

In 2021 publiceerde directeur Michel van Buren samen met hoogleraar Jack van der Veen het boek Regisseer de keten.