Aanbod: Consultancy Sluit de waardeketen niet aan bij de bedrijfsambities? Wij zorgen voor optimale afstemming van de waardeketen op de bedrijfsstrategie zodat de supply chain de belofte van de organisaties kan waarmaken en de gewenste groei van het bedrijf realiseert.
Supply Chain Strategie
Met het programma Supply Chain Strategie formuleren én implementeren we een strategie waarmee strategische doelen waar gemaakt worden.
Supply Chain Resilience
Met het programma Supply Chain Resilience zorg je dat je supply chain robuust genoeg is om grote en onverwachte veranderingen aan te kunnen.
Planning optimaliseren
Voor ieder planningsniveau hebben we een programma ontwikkeld om de planningscyclus naar een volgend niveau te brengen.
Scenario's & Trade-offs
Met ons platform reken je scenario's door en valideer je beslissingen. Ook kun je bepalen wat de consequenties zijn van onverwachte gebeurtenissen.
Financiële Benchmark
Een Financiële Supply Chain Benchmark vergelijkt jouw supply chain met je belangrijkste sectorgenoten en hoeveel beter het kan en op welke onderdelen verbetering mogelijk is.
Financiële Analyse
Met de Financiële Supply Chain Analyse bepalen we wat je kunt doen om het verbeterpotentieel in de supply chain te bereiken.
Ketensamenwerking
Dit programma zorgt voor een goede interne- en externe samenwerking. Dit leidt tot meer efficiency, wendbaarheid, klanttevredenheid en lagere kosten.
Supply Chain Segmenatie
Het programma Supply Chain Segmentatie zorgt ervoor dat iedere klant de service krijgt die hij ‘verdient’ en niet degene die het hardste schreeuwt.
Processen optimaliseren
Met het programma Processen optimaliseren bespaar je kosten waar het kan, voeg je waarde toe waar dat het meeste oplevert en houd je klanten optimaal tevreden.