Aanbod: Consultancy Sluit de waardeketen niet aan bij de bedrijfsambities? Wij zorgen voor optimale afstemming van de waardeketen op de bedrijfsstrategie zodat de supply chain de belofte van de organisaties kan waarmaken en de gewenste groei van het bedrijf realiseert.
Supply Chain Strategie
Met het programma Supply Chain Strategie formuleren én implementeren we een strategie waarmee strategische doelen waar gemaakt worden.
CSRD-rapportage
Elk bedrijf krijgt te maken met de CSRD-rapportage. De rapportage eisen zijn uitgebreid en complex. Wij helpen je om daar vorm aan te geven.
S&OP
Met een soepel werkend S&OP-proces zijn vraag en aanbod altijd in balans. Wij helpen met het ontwerpen, inrichten en implementeren van succesvol S&OP-proces.
Werkkapitaal optimalisatie
Kampt jouw bedrijf met te hoge voorraden en een te zware druk op het werkkapitaal? Wij helpen je werkkapitaal- en voorraadpositie te verbeteren.
Distributienetwerk (her)inrichten
De wereld verandert en dat heeft impact op je distributienetwerk. Wij helpen met het (her)inrichten van je logistieke netwerk.
Ketensamenwerking
Betere interne- en externe samenwerking leidt tot meer efficiency, wendbaarheid, klanttevredenheid en lagere kosten. Wij helpen je dat te bereiken.
Supply Chain Resilience
Met het programma Supply Chain Resilience zorg je dat je supply chain robuust genoeg is om grote en onverwachte veranderingen aan te kunnen.
Scenario's & Trade-offs
Met ons platform reken je scenario's door en valideer je beslissingen. Ook kun je bepalen wat de consequenties zijn van onverwachte gebeurtenissen.
Financiële Benchmark
Een Financiële Supply Chain Benchmark vergelijkt jouw supply chain met je belangrijkste sectorgenoten en hoeveel beter het kan en op welke onderdelen verbetering mogelijk is.
Financiële Analyse
Met de Financiële Supply Chain Analyse bepalen we wat je kunt doen om het verbeterpotentieel in de supply chain te bereiken.
Supply Chain Segmenatie
Het programma Supply Chain Segmentatie zorgt ervoor dat iedere klant de service krijgt die hij ‘verdient’ en niet degene die het hardste schreeuwt.
Processen optimaliseren
Met het programma Processen optimaliseren bespaar je kosten waar het kan, voeg je waarde toe waar dat het meeste oplevert en houd je klanten optimaal tevreden.