Projectmanagement Iedereen kent de voorbeelden van vastgelopen IT-implementaties of barcode scanners die in de hoek liggen te verstoffen. Een ervaren, onafhankelijke projectmanager is daarom onmisbaar.

Terwijl de dagelijkse operatie doorloopt zorgen wij dat het project wordt gerealiseerd, past binnen jullie situatie en dat iedereen de oplossing daadwerkelijk gebruikt.
Neem contact op
Met welke projectmanagement uitdaging kunnen we jou helpen?
Werkwijze
Wij richten ons niet alleen op de vraag die bij ons neergelegd wordt, maar kijken naar de organisatie als geheel. Wat wil je op lange termijn bereiken? Welke ambities heb je? Wat is de strategie? Is dit wel de juiste stap? En hoe is de bedrijfscultuur? Deze werkwijze zorgt ervoor dat de oplossingen en systemen die wij voorstellen naadloos aansluiten bij de behoeften, de strategie en de specifieke processen van je bedrijf. Zijn we dan klaar? Nee.
Lees meer over onze werkwijze»
Changemanagement
Wij kicken namelijk niet op kortetermijnsuccessen, maar op een blijvend resultaat. Wanneer een nieuw systeem of een nieuwe werkwijze niet ‘landt’ in de organisatie heb je een hoop tijd, geld en energie verspild. Daarom maakt changemanagement een onlosmakelijk onderdeel uit van onze werkwijze. Elke verandering binnen een organisatie zorgt voor spanning, weerstand en onzekerheid. Staan mensen dan open voor een nieuwe tool of manier van werken? In de meeste gevallen niet, is onze ervaring.
Lees meer over onze werkwijze»
Begeleiding
Wanneer we de juiste projectmanager geselecteerd en geplaatst hebben, zit onze taak er zeker nog niet op. Het eigenlijke project begint dan pas en ook dat zien wij als onze verantwoordelijkheid. Daarom begeleidt Sjaak Lekkerkerker, Directeur Project- en Interim Management, elke projectmanager bij de uitvoering van het project. Sjaak is jarenlang actief geweest als interim- en projectmanager en weet daardoor perfecte begeleiding te bieden.
Lees meer over onze werkwijze»
Sjaak Lekkerkerker Directeur Project- & Interim Management +316 12 16 32 86 IT en Technologie selectie- en implementatietrajecten zijn complex en intens. Een onafhankelijke projectmanager biedt rust en zekerheid. Terwijl de dagelijkse operatie doorloopt zorgen wij voor een succesvolle implementatie die door iedereen geaccepteerd en gebruikt wordt. Ontdek de expertise van Sjaak Lekkerkerker

Referenties

BLMC wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7 uit 10 door 24 klanten
Nieuws