Events

BLMC organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten om kennis te ontwikkelen en over te dragen. Bekijk hieronder onze actuele evenementen.


Supply Chain Theater

Jaarbeurs Utrecht, tijdens vakbeurs ICT & Logistiek
Volgende editie:
8 t/m 10 november 2022

Elk jaar organiseert BLMC samen met Jaarbeurs en Supply Chain Media het Supply Chain Theater tijdens ICT & Logistiek. Supply chain directeuren, experts, trendwatchers en wetenschappers presenteren hier de nieuwste inzichten en praktijkverhalen aan een geïnteresseerd publiek van managers en directeuren in supply chain en operations.

Lees meer over het Supply Chain Theater »


Webinarreeks Groeien zonder groeipijn

Maart t/m juni 2022

Maandelijkse lunchsessie op vrijdag van 12.15 – 13.00 uur

Je bedrijf groeit maar dat brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. In Groeien zonder groeipijn laten we zien hoe supply chain management helpt de groei in goede banen te leiden en verder aan te jagen. Waarbij verkoop en operations als een geoliede machine samenwerken om te zorgen dat kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit op peil blijven en zelfs verbeteren. We gaan in op de belangrijkste succesfactoren: differentiatie, processen, planning, IT en organisatie. Met als doel: een organisatie die kwalitatief en kwantitatief groeit, tevreden klanten heeft, concurrentievoorsprong behaalt en betere financiële resultaten boekt.

De pragmatische webinars zijn vooral interessant voor jou als jij een manager of directeur bent binnen de food, maakindustrie, handel of retail die graag de regie pakt om je organisatie succesvoller te maken.

Lees meer over de webinars en kijk ze terug »


Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

Lees meer over de Nationale Supply Chain Monitor »


Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP)

De voorhoede in supply chain management verenigt zich in het Supply Chain Excellence Leadership Platform. De leden willen fundamentele stappen zetten om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren binnen en tussen organisaties.

Lees meer SCELP »


Workshops & lezingen

BLMC verzorgt geregeld workshops en lezingen tijdens congressen en seminars. De onderwerpen variëren van supply chain management tot S&OP en van leiderschap tot verandermanagement. Ook verzorgen we op verzoek in-company workshops over verschillende aspecten van supply chain management.

Belangstelling om BLMC uit te nodigen voor een lezing of een in-company workshop?

Neem contact met ons op voor meer informatie over workshops & lezingen »


Eerdere evenementen door BLMC

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.