Events

BLMC organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten om kennis te ontwikkelen en over te dragen. Bekijk hieronder onze actuele evenementen.

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.


ESEF Maakindustrie & TechniShow 2020

Samen vormen beide beursvloeren het grootste evenement in de Benelux voor de maakindustrie waar u alle innovaties en thema’s op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en industriële productietechnieken, engineering, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen tegenkomt.

BLMC verwelkomt u in de stand en presenteert tweemaal daags in het naastgelegen beurstheater een praktijkgerichte case op het gebied van ketensamenwerking en het vormgeven van een succesvolle corporate strategie en supply chain processen. Ook is er aandacht voor het meekrijgen van mensen bij het doorvoeren van veranderingen en verbeteringen in de organisatie en laten we zien welke belangrijke factoren er spelen bij het vinden en binden van de juiste medewerkers.

Partner Solventure Nederland geeft demonstraties S&OP en klantspecifiek produceren (productieplanning).

Registreren voor de theatersessies van BLMC en Solventure kan binnenkort. Meld u nu alvast aan voor gratis toegang tot de beurs!

Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

Lees meer over de Nationale Supply Chain Monitor »


Supply Chain Theater

Jaarbeurs Utrecht, tijdens vakbeurs ICT & Logistiek, jaarlijks in november

BLMC Supply Chain Optimization, Solventure S&OP Tooling & Analytics en Supply Chain Media bieden in het Supply Chain Theater een sterk inhoudelijk programma met presentaties door wetenschappers en ervaren specialisten over verschillende aspecten van supply chain management, van S&OP naar IBP, strategie en sustainability. Daarbij is er volop aandacht voor trends en praktijkcases. Naast het theater kunt u in de stands van de organisatoren gebruik maken van een persoonlijke demonstratie of speedconsult. Onze experts gaan graag met u in gesprek over uw eigen supply chain vraagstuk.

Lees meer over het Supply Chain Theater »


Interim Challenge

Zowel de vraag als het aanbod van interim managers is de afgelopen jaren flink toegenomen en het blijkt voor opdrachtgevers lastig daarin de juiste selectie te maken. Met de Interim Challenge laten initiatiefnemers BLMC en Zipconomy zien dat interim management een vak is, waarbij de opdrachten draaien om verandering en verbetering.

Lees meer over de Interim Challenge »


Inspiratiesessies

De belofte van supply chain management is groot: meer tevreden klanten tegen lagere kosten en hogere opbrengsten. Maar hoe doet u dat? Hoe implementeert u supply chain management succesvol? Om hier het antwoord op te geven, organiseert BLMC Supply Chain Optimization geregeld inspiratiesessies.

Lees meer over Inspiratiesessies »


Verkiezing Supply Chain Professional van het jaar

Elk jaar sinds 2008 organiseert BLMC, samen met Supply Chain Magazine, de verkiezing van de Supply Chain Professional van het jaar. Tijdens de eerste ronde beoordeelt de jury kandidaten op drie aspecten: strategie, processen en leiderschap & gedrag. De kandidaten presenteren zich aan het publiek en gastsprekers gaan in op actuele thema’s. Tijdens de finale bepaalt het publiek mede de winnaar.

Lees meer over de Supply Chain Professional verkiezing »


Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP)

De voorhoede in supply chain management verenigt zich in het Supply Chain Excellence Leadership Platform. De leden willen fundamentele stappen zetten om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren binnen en tussen organisaties.

Lees meer SCELP »


Workshops & lezingen

BLMC verzorgt geregeld workshops en lezingen tijdens congressen en seminars. De onderwerpen variëren van supply chain management tot S&OP en van leiderschap tot verandermanagement. Ook verzorgen we op verzoek in-company workshops over verschillende aspecten van supply chain management.

Belangstelling om BLMC uit te nodigen voor een lezing of een in-company workshop?

Neem contact met ons op voor meer informatie over workshops & lezingen »


Eerdere evenementen door BLMC

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.