Events

BLMC organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten om kennis te ontwikkelen en over te dragen. Bekijk hieronder onze actuele evenementen.


Supply Chain Theater

8 en 9 november 2023, tijdens ICT & Logistiek

Jaarbeurs, Utrecht

Toegang: gratis

Elk jaar organiseert BLMC het Supply Chain Theater tijdens ICT & Logistiek. Experts gaan in op actuele onderwerpen op het gebied van productie, supply chain, logistiek en IT. Met dit jaar veel aandacht voor het omgaan met verstoringen in de keten en een sterk wisselende vraag. We koppelen theorie aan de praktijk en geven praktische tips om morgen al mee aan de slag te gaan.

Lees meer over het Supply Chain Theater »


Ketensamenwerking: de sleutel tot succes!

25 oktober 2023

Microcentrum, Veldhoven

Toegang: gratis

De maakindustrie is een wereldwijde markt die steeds meer vraagt om innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Nauwe ketensamenwerking met leveranciers en klanten is daarbij een must. Op het Industrie Event van 25 oktober staat dit thema centraal. Michel van Buren en Jeroen Both van BLMC spreken over de succesfactoren voor ketensamenwerking. Daarnaast is er aandacht voor inkoop, de CSRD, materiaalschaarste en leveranciersontwikkelingen.

Meer informatie en aanmelden »


Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

Lees meer over de Nationale Supply Chain Monitor »


Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP)

De voorhoede in supply chain management verenigt zich in het Supply Chain Excellence Leadership Platform. De leden willen fundamentele stappen zetten om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren binnen en tussen organisaties.

Lees meer SCELP »


Workshops & lezingen

BLMC verzorgt geregeld workshops en lezingen tijdens congressen en seminars. De onderwerpen variëren van supply chain management tot S&OP en van leiderschap tot verandermanagement. Ook verzorgen we op verzoek in-company workshops over verschillende aspecten van supply chain management.

Belangstelling om BLMC uit te nodigen voor een lezing of een in-company workshop?

Neem contact met ons op voor meer informatie over workshops & lezingen »


Eerdere evenementen door BLMC

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.