Events

BLMC organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten om kennis te ontwikkelen en over te dragen. Bekijk hieronder onze actuele evenementen.

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.

Supply Chain Theater

Tijdens ICT & Logistiek, 5 t/m 7 november 2019 

BLMC Supply Chain Optimization, Solventure S&OP Tooling & Analytics en Supply Chain Media bieden samen een sterk inhoudelijk programma in het Supply Chain Theater tijdens ICT & Logistiek. Voor directeuren en senior executives zijn er masterclasses over strategische onderwerpen. Voor het managementniveau zijn er presentaties door experts en wetenschappers over verschillende aspecten van supply chain management. Ook is er aandacht voor trends en praktijkcases. Naast het theater vindt u de stands van de organisatoren. U kunt daar ook individuele gesprekken voeren over uw eigen supply chain vraagstuk.

Meer informatie

Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met met Nyenrode Business Universiteit.

Lees meer

Interim Challenge 2019

Finale op 29 november

Zowel de vraag als het aanbod van interim managers is de afgelopen jaren flink toegenomen en het blijkt voor opdrachtgevers lastig daarin de juiste selectie te maken. Met de Interim Challenge laten initiatiefnemers BLMC en Zipconomy zien dat interim management een vak is. Tijdens de finale op 29 november strijden 5 finalisten uit 5 verschillende vakgebieden om de titel Interim Manager van het jaar.

Lees meer

Inspiratiesessies

De belofte van supply chain management is groot: meer tevreden klanten tegen lagere kosten en hogere opbrengsten. Maar hoe doet u dat? Hoe implementeert u supply chain management succesvol? Om hier het antwoord op te geven, organiseert BLMC Supply Chain Optimization geregeld inspiratiesessies.

Lees meer

Verkiezing Supply Chain Professional van het jaar

Elk jaar sinds 2008 organiseert BLMC, samen met Supply Chain Magazine, de verkiezing van de Supply Chain Professional van het jaar. Tijdens de eerste ronde beoordeelt de jury kandidaten op drie aspecten: strategie, processen en leiderschap & gedrag. De kandidaten presenteren zich aan het publiek en gastsprekers gaan in op actuele thema’s. Tijdens de finale bepaalt het publiek mede de winnaar.

Lees meer

Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP)

De voorhoede in supply chain management verenigt zich in het Supply Chain Excellence Leadership Platform. De leden willen fundamentele stappen zetten om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren binnen en tussen organisaties. Lees meer over SCELP.

Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met met Nyenrode Business Universiteit. Lees meer

Workshops & lezingen

BLMC verzorgt geregeld workshops en lezingen tijdens congressen en seminars. De onderwerpen variëren van supply chain management tot S&OP en van leiderschap tot verandermanagement. Ook verzorgen we op verzoek in-company workshops over verschillende aspecten van supply chain management.

Belangstelling om BLMC uit te nodigen voor een lezing of een in-company workshop? Neem contact met ons op.

Eerdere evenementen door BLMC

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.