Events

BLMC organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten om kennis te ontwikkelen en over te dragen. Bekijk hieronder onze actuele evenementen.


Supply Chain Theater

Jaarbeurs Utrecht, tijdens vakbeurs ICT & Logistiek
Volgende editie:
8 t/m 10 november 2022

Elk jaar organiseert BLMC samen met Jaarbeurs en Supply Chain Media het Supply Chain Theater tijdens ICT & Logistiek. Supply chain directeuren, experts, trendwatchers en wetenschappers presenteren hier de nieuwste inzichten en praktijkverhalen aan een geïnteresseerd publiek van managers en directeuren in supply chain en operations.

Bekijk hier de terugblik van 2021 »


Inspiratiesessies

De belofte van supply chain management is groot: meer flexibiliteit, meer tevreden klanten tegen lagere kosten en hogere opbrengsten. Maar hoe doet u dat? Hoe implementeert u supply chain management succesvol? Om hier het antwoord op te geven, organiseren we regelmatig inspiratiesessies over deelonderwerpen als strategie, processen, S&OP en het vinden en meekrijgen van de juiste medewerkers.

Lees meer over de inspiratiesessies »


Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

Lees meer over de Nationale Supply Chain Monitor »


Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP)

De voorhoede in supply chain management verenigt zich in het Supply Chain Excellence Leadership Platform. De leden willen fundamentele stappen zetten om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren binnen en tussen organisaties.

Lees meer SCELP »


Workshops & lezingen

BLMC verzorgt geregeld workshops en lezingen tijdens congressen en seminars. De onderwerpen variëren van supply chain management tot S&OP en van leiderschap tot verandermanagement. Ook verzorgen we op verzoek in-company workshops over verschillende aspecten van supply chain management.

Belangstelling om BLMC uit te nodigen voor een lezing of een in-company workshop?

Neem contact met ons op voor meer informatie over workshops & lezingen »


Eerdere evenementen door BLMC

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.