BLMC organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten om kennis te ontwikkelen en over te dragen. Bekijk hier onze actuele evenementen.

Supply Chain Arena ©

Tijdens ICT & Logistiek, 7 en 8 november 2018

Supply Chain Strategie en Implementatie in 2 dagen

Een gezamenlijk initiatief van BLMC Supply Chain Optimization, Solventure S&OP Planning Software en Supply Chain Media, volledig gericht op directeuren en managers in de supply chain. In het Supply Chain Theater geven wetenschappers en senior professionals workshops over de strategie en implementatie van supply chain management. Exclusieve masterclasses voor executives en directeuren behandelen strategische vraagstukken. Boek een Supply Chain Speed Consult en stel in een-op-een gesprek uw eigen prangende vraag. Natuurlijk zijn er ook stands waar de professionals van BLMC, Solventure en Supply Chain Media voor u klaar staan. Vorig jaar waren vele sessies volgeboekt, dus schrijf u snel in en stel uw plaats zeker.
Meer informatie en inschrijven.

Inspiratiesessie

De belofte van supply chain management is groot: meer tevreden klanten tegen lagere kosten en hogere opbrengsten. Maar hoe doet u dat? Hoe implementeert u supply chain management succesvol? Om hier het antwoord op te geven, organiseert BLMC Supply Chain Optimization geregeld inspiratiesessies. Lees meer.

Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP)

De voorhoede in supply chain management verenigt zich in het Supply Chain Excellence Leadership Platform. De leden willen fundamentele stappen zetten om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren binnen en tussen organisaties. Lees meer over SCELP.

Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met met Nyenrode Business Universiteit. Lees meer

Verkiezing Supply Chain Professional van het jaar

Elk jaar sinds 2008 organiseert BLMC, samen met Supply Chain Magazine, de verkiezing van de Supply Chain Professional van het jaar. Tijdens de voorverkiezing beoordeelt de jury kandidaten op drie aspecten: strategie, infrastructuur en leiderschap & gedrag. Michel van Buren is een van de juryleden, Senior Supply Chain Specialisten van BLMC Supply Chain Optimization ondersteunen de jury. Tijdens de finale bepaalt het publiek mede de winnaar. Lees meer

 

Workshops & lezingen

BLMC verzorgt geregeld workshops en lezingen tijdens congressen en seminars. De onderwerpen variëren van supply chain management tot S&OP en van leiderschap tot verandermanagement. Ook verzorgen we op verzoek in-company workshops over verschillende aspecten van supply chain management.

Belangstelling om BLMC uit te nodigen voor een lezing of een in-company workshop? Neem contact met ons op.

Eerdere evenementen door BLMC

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.