Events

BLMC organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten om kennis te ontwikkelen en over te dragen. Bekijk hieronder onze actuele evenementen.


Supply Chain Theater ONLINE

Op 23 september 2021 organiseren BLMC en Supply Chain Media samen het eerste Supply Chain Theater ONLINE. Het is de ideale start van het supply chain seizoen, met een gevarieerd modulair programma waarin alle praktische en strategische aspecten van supply chain management aan de orde komen. Het gratis evenement is vooral interessant voor supply chain managers en directeuren.

Lees meer over het programma en meld je aan


Supply Chain Theater

Jaarbeurs Utrecht, tijdens vakbeurs ICT & Logistiek
Volgende editie: 10 & 11 november 2021

BLMC en Supply Chain Media organiseren voor de derde maal een inhoudelijk supply chain programma tijdens ICT & Logistiek in Jaarbeurs Utrecht. Als de coronamaatregelen het tegen die tijd toelaten, is dit een fysiek evenement waar u de sprekers live kunt zien, vragen kunt stellen en met vakgenoten en experts in gesprek kunt gaan.

Lees meer over eerdere edities in de Supply Chain Arena in 2018 en op het Supply Chain Plein in 2019 »


Inspiratiesessies

De belofte van supply chain management is groot: meer flexibiliteit, meer tevreden klanten tegen lagere kosten en hogere opbrengsten. Maar hoe doet u dat? Hoe implementeert u supply chain management succesvol? Om hier het antwoord op te geven, organiseren we regelmatig inspiratiesessies over deelonderwerpen als strategie, processen, S&OP en het vinden en meekrijgen van de juiste medewerkers.

Lees meer over de inspiratiesessies »


Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

Lees meer over de Nationale Supply Chain Monitor »


Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP)

De voorhoede in supply chain management verenigt zich in het Supply Chain Excellence Leadership Platform. De leden willen fundamentele stappen zetten om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren binnen en tussen organisaties.

Lees meer SCELP »


Workshops & lezingen

BLMC verzorgt geregeld workshops en lezingen tijdens congressen en seminars. De onderwerpen variëren van supply chain management tot S&OP en van leiderschap tot verandermanagement. Ook verzorgen we op verzoek in-company workshops over verschillende aspecten van supply chain management.

Belangstelling om BLMC uit te nodigen voor een lezing of een in-company workshop?

Neem contact met ons op voor meer informatie over workshops & lezingen »


Eerdere evenementen door BLMC

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.