Events

BLMC organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten om kennis te ontwikkelen en over te dragen. Bekijk hieronder onze actuele evenementen.


Verkiezing Supply Chain Director Nederland

In 2021 organiseert BLMC samen met Supply Chain Media en Inspired-Search voor het eerst de verkiezing van de Supply Chain Director Nederland. De verkiezing start met een eerste selectie van de Top 26 SCM Directors Nederland 2021. Op 17 juni stelt de jury de vijf finalisten voor tijdens het SCM Directors Event en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Lees meer over de verkiezing van de Supply Chain Director Nederland


Inspiratiesessies

De belofte van supply chain management is groot: meer flexibiliteit, meer tevreden klanten tegen lagere kosten en hogere opbrengsten. Maar hoe doet u dat? Hoe implementeert u supply chain management succesvol? Om hier het antwoord op te geven, organiseert BLMC Supply Chain Optimization regelmatig inspiratiesessies over deelonderwerpen als strategie, processen, S&OP en het vinden en meekrijgen van de juiste medewerkers.

Lees meer over de inhoud en actuele data van de BLMC inspiratiesessies »


Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

Lees meer over de Nationale Supply Chain Monitor »


Interim Challenge

Zowel de vraag als het aanbod van interim managers is de afgelopen jaren flink toegenomen en het blijkt voor opdrachtgevers lastig daarin de juiste selectie te maken. Met de Interim Challenge laten initiatiefnemers BLMC en Zipconomy zien dat interim management een vak is, waarbij de opdrachten draaien om verandering en verbetering.

Lees meer over de Interim Challenge »


Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP)

De voorhoede in supply chain management verenigt zich in het Supply Chain Excellence Leadership Platform. De leden willen fundamentele stappen zetten om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren binnen en tussen organisaties.

Lees meer SCELP »


ESEF Maakindustrie & TechniShow 2020

Samen vormen beide beursvloeren het grootste evenement in de Benelux voor de maakindustrie waar u alle innovaties en thema’s op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling, productietechnieken, processen en hulpmiddelen tegenkomt.

BLMC verwelkomt u in de stand en presenteert tweemaal daags in het beurstheater een case op het gebied van ketensamenwerking en het vormgeven van een succesvolle corporate strategie en supply chain processen. Op basis van bewezen theorie en ervaringen uit onze praktijk laten we zien hoe u de keten binnen en buiten de organisatie kunt inrichten om optimaal te presteren. Hierbij is er ook aandacht voor het meekrijgen van mensen bij het doorvoeren van veranderingen en verbeteringen in de organisatie en laten we zien welke belangrijke factoren er spelen bij het vinden en binden van de juiste medewerkers.

Partner Solventure Nederland geeft in de stand doorlopend op uw vraag toegespitste demonstraties S&OP en klantspecifiek produceren (demand-, inventory-, supply-, productieplanning).

Dit evenement vindt plaats van 1 t/m 4 september 2020. Op de hoogte blijven en gratis toegang? Schrijf u onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief van BLMC.


Supply Chain Theater

Jaarbeurs Utrecht, tijdens vakbeurs ICT & Logistiek
Volgende editie: 4 & 5 november 2020

BLMC Supply Chain Optimization, Solventure S&OP Tooling & Analytics en Supply Chain Media bieden in het Supply Chain Theater een sterk inhoudelijk programma met presentaties door wetenschappers en ervaren specialisten over verschillende aspecten van supply chain management, van S&OP naar IBP, strategie en sustainability. Daarbij is er volop aandacht voor trends en praktijkcases. Naast het theater kunt u in de stands van de organisatoren gebruik maken van een persoonlijke demonstratie of speedconsult. Onze experts gaan graag met u in gesprek over uw eigen supply chain vraagstuk.

Lees meer over het Supply Chain Theater »


Workshops & lezingen

BLMC verzorgt geregeld workshops en lezingen tijdens congressen en seminars. De onderwerpen variëren van supply chain management tot S&OP en van leiderschap tot verandermanagement. Ook verzorgen we op verzoek in-company workshops over verschillende aspecten van supply chain management.

Belangstelling om BLMC uit te nodigen voor een lezing of een in-company workshop?

Neem contact met ons op voor meer informatie over workshops & lezingen »


Eerdere evenementen door BLMC

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.