BLMC organiseert verschillende evenementen. Bekijk hieronder alle evenementen.

Inspiratiesessie

De belofte van supply chain management is groots: meer tevreden klanten tegen lagere kosten en hogere opbrengsten. Wie wil dat niet? Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe implementeer je supply chain management? Om hier het antwoord op te geven, organiseert BLMC Supply Chain Consultancy & Implementation in 2018 een reeks inspiratiesessie. Lees meer.

Inspiratiesessie: ‘hoe definieer en implementeer je de juiste supply chain strategie?’

Sustainability, agile, internet of things, allemaal ontwikkelingen waar directies van organisaties mee geconfronteerd worden. Hoe speel je hier op in? Supply chain management wordt ingezet om snel en effectief te reageren op de continue veranderende marktomstandigheden. Lees meer.

Inspiratiesessie: ‘Hoe haal je het maximale uit sales & operations planning?’

Sales & operations planning mag zich verheugen op toenemende belangstelling. Begrijpelijk, want wist u dat sales & operations planning, mits goed geïmplementeerd kan leiden tot een voorraadreductie van maar liefst twintig procent? Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe haal je het maximale uit sales & operations planning? Lees meer.

Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP)

De voorhoede in supply chain management verenigt zich in het Supply Chain Excellence Leadership Platform. De leden willen fundamentele stappen zetten om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren binnen en tussen organisaties. Lees meer over SCELP.

Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met met Nyenrode Business Universiteit. Lees meer

Verkiezing Supply Chain Professional van het jaar

Elk jaar sinds 2008 organiseert BLMC, samen met Supply Chain Magazine, de verkiezing van de Supply Chain Professional van het jaar. Tijdens de voorverkiezing beoordeelt de jury kandidaten op drie aspecten: strategie, infrastructuur en leiderschap & gedrag. Michel van Buren is een van de juryleden, Senior Supply Chain Specialisten van BLMC Supply Chain Optimization ondersteunen de jury. Tijdens de finale bepaalt het publiek mede de winnaar. Lees meer

Mini Supply Chain MBA in Three Days

Tijdens beurs ICT & Logistiek die van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 november in de jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden, verzorgen Solventure S&OP tooling – analytics en BLMC Supply Chain Optimization de mini supply chain MBA in three days. Lees meer.

Directiecongres: Survival of the fittest

BLMC organiseerde op 14 januari het congres Survival of the fittest. Vanuit de wetenschap, praktijkcases en filosofie werd verteld wat de belangrijkste succesfactoren zijn om op de snelle verandering in de wereld te kunnen inspelen. Prominente sprekers van onder ander Lego, Koninklijke Landmacht, ABN Amro en Nyenrode Business Universiteit gaven hun visie op verandering.

Interim Challenge

Een interim manager is een vakman. Door de toestroom van ‘noodgedwongen zelfstandigen’ lijkt dit de laatste jaren vergeten te worden. Een echte interim manager is namelijk veel meer dan een tijdelijke leidinggevende. Een cv beoordelen op kennis en ervaring kan iedereen, maar is het ook een echte professional die de verschillende competenties heeft om mensen mee te nemen in een grote verandering?

Seminar Veranderkunde

We leven in een snel veranderde wereld. Waarschijnlijk is uw bedrijf ook aan verandering onderhevig, maar hoe zorgt u ervoor dat u de verandering met succes doorgevoerd krijgt? Speciaal voor logistieke professionals organiseert BLMC samen met logistiek.nl de seminar veranderkunde. De welbekende verandergoeroe Ben Tiggelaar neemt de professionals mee in zijn zoektocht naar de essentie van gedragsverandering.

Supply Chain Plaza

Hoe kunt u uw supply chain verbeteren? Tijdens de Supply Chain Plaza zijn er maar liefst zes ervaren supply chain specialisten en verandermanagers aanwezig die u antwoord geven op al uw vragen.

Supply Chain Talent Friday

Het vakgebied supply chain management blijft groeien. Dat zorgt ervoor dat ook de vraag naar de beste talenten en young professionals toeneemt. Dus wie krijgt de beste mensen? Vind op Supply Chain Talent Friday studenten en net-afgestudeerden met nul tot vijf jaar werkervaring die het human capital van uw bedrijf komen versterken!

Workshops & lezingen

Door haar sterke specialisatie in logistiek en supply chain management verzorgt BLMC met regelmaat workshops en lezingen tijdens congressen of seminars. De menselijke factor stelt BLMC hierbij centraal; variërend van leiderschap tot verandermanagement.