BLMC organiseert verschillende evenementen. Bekijk hieronder alle evenementen.

Kennissessies

De belofte van supply chain management is groots: meer tevreden klanten tegen lagere kosten en hogere opbrengsten. Wie wil dat niet? Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe implementeer je supply chain management? Om hier het antwoord op te geven, organiseert BLMC Supply Chain Consultancy & Implementation in 2018 een reeks kennissessies.

Mini Supply Chain MBA in Three Days

Tijdens beurs ICT & Logistiek die van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 november in de jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden, verzorgen Solventure S&OP tooling – analytics en BLMC Supply Chain Optimization de mini supply chain MBA in three days.

Directiecongres: Survival of the fittest

BLMC organiseerde op 14 januari het congres Survival of the fittest. Vanuit de wetenschap, praktijkcases en filosofie werd verteld wat de belangrijkste succesfactoren zijn om op de snelle verandering in de wereld te kunnen inspelen. Prominente sprekers van onder ander Lego, Koninklijke Landmacht, ABN Amro en Nyenrode Business Universiteit gaven hun visie op verandering.

Interim Challenge

Een interim manager is een vakman. Door de toestroom van ‘noodgedwongen zelfstandigen’ lijkt dit de laatste jaren vergeten te worden. Een echte interim manager is namelijk veel meer dan een tijdelijke leidinggevende. Een cv beoordelen op kennis en ervaring kan iedereen, maar is het ook een echte professional die de verschillende competenties heeft om mensen mee te nemen in een grote verandering?

Seminar Veranderkunde

We leven in een snel veranderde wereld. Waarschijnlijk is uw bedrijf ook aan verandering onderhevig, maar hoe zorgt u ervoor dat u de verandering met succes doorgevoerd krijgt? Speciaal voor logistieke professionals organiseert BLMC samen met logistiek.nl de seminar veranderkunde. De welbekende verandergoeroe Ben Tiggelaar neemt de professionals mee in zijn zoektocht naar de essentie van gedragsverandering.

Supply Chain Plaza

Hoe kunt u uw supply chain verbeteren? Tijdens de Supply Chain Plaza zijn er maar liefst zes ervaren supply chain specialisten en verandermanagers aanwezig die u antwoord geven op al uw vragen.

Supply Chain Talent Friday

Het vakgebied supply chain management blijft groeien. Dat zorgt ervoor dat ook de vraag naar de beste talenten en young professionals toeneemt. Dus wie krijgt de beste mensen? Vind op Supply Chain Talent Friday studenten en net-afgestudeerden met nul tot vijf jaar werkervaring die het human capital van uw bedrijf komen versterken!

Supply Chain Professional

Sinds 2008 organiseert BLMC, samen met Supply Chain Magazine, de verkiezing ‘Supply Chain Professional’. De winnaar is een jaar lang het boegbeeld van supply chain management. Als bezoeker bepaalt u wie de winnaar wordt. Tijdens de verkiezing is er voldoende ruimte op te netwerken met collega-professionals.

Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen; snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties op dit moment ten opzichte van het ideaalbeeld? Jaarlijks voert BLMC, samen met Nyenrode Business Universiteit, hier een onderzoek naar uit.

Workshops & lezingen

Door haar sterke specialisatie in logistiek en supply chain management verzorgt BLMC met regelmaat workshops en lezingen tijdens congressen of seminars. De menselijke factor stelt BLMC hierbij centraal; variërend van leiderschap tot verandermanagement.