Events

BLMC organiseert verschillende activiteiten en bijeenkomsten om kennis te ontwikkelen en over te dragen. Bekijk hieronder onze actuele evenementen.


Event | CSRD | 24 oktober 

Reserveer alvast een plekje voor het CSRD event op 24 oktober!

Reserveer een plekje»


 

Nationale Supply Chain Monitor 2024

Tweejaarlijks onderzoekt BLMC in samenwerking met Nyenrode de ontwikkelingen binnen de supply chain management in Nederland. De zesde editie is dit jaar aangebroken en ook nu zijn we benieuwd naar de supply chain volwassenheid.

Mogen wij 10 minuten van jouw tijd?

Ben je werkzaam in de supply chain? Op directieniveau, managementniveau of als professional? Dan zijn jouw antwoorden erg waardevol!

Lees hier meer informatie en doe mee!


Ketentheater

ESEF Maakindustrie & Technishow

12 t/m 15 maart 2024

Jaarbeurs, Utrecht (gratis toegang)

Thema: Is jouw productiebedrijf klaar voor de toekomst?

We gaan in op actuele thema’s die leven bij de machinebouwers en hun toeleveranciers, zoals digitalisering, veranderende productieprocessen (zoals van Engineering-To-Order naar Configure-To-Order), duurzaamheid en ketensamenwerking. Maar ook tijdloze onderwerpen zoals: hoe kun je output vergroten, kosten verlagen, marges verbeteren en strategisch samenwerken met klanten en leveranciers?

Lees meer over het Ketentheater op ESEF »


Supply Chain Theater

8 en 9 november 2023, tijdens ICT & Logistiek

Jaarbeurs, Utrecht

Toegang: gratis

Elk jaar organiseert BLMC het Supply Chain Theater tijdens ICT & Logistiek. Experts gaan in op actuele onderwerpen op het gebied van productie, supply chain, logistiek en IT. Met dit jaar veel aandacht voor het omgaan met verstoringen in de keten en een sterk wisselende vraag. We koppelen theorie aan de praktijk en geven praktische tips om morgen al mee aan de slag te gaan.

Lees meer over het Supply Chain Theater »


Nationale Supply Chain Monitor (NSCM)

Het goed integreren van supply chain management heeft vele voordelen: snellere levering, betrouwbaardere doorlooptijden, meer flexibiliteit, een duurzamere operatie, minder faalkosten en vooral een hogere klanttevredenheid. Waar staan organisaties ten opzichte van het ideaalbeeld? Dat is de centrale vraag die we tweejaarlijks beantwoorden in de Nationale Supply Chain Monitor. Dit onderzoek voert BLMC Supply Chain Optimization uit in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

Lees meer over de Nationale Supply Chain Monitor »


Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP)

De voorhoede in supply chain management verenigt zich in het Supply Chain Excellence Leadership Platform. De leden willen fundamentele stappen zetten om supply chain management in Nederland verder te ontwikkelen en te implementeren binnen en tussen organisaties.

Lees meer SCELP »


Workshops & lezingen

BLMC verzorgt geregeld workshops en lezingen tijdens congressen en seminars. De onderwerpen variëren van supply chain management tot S&OP en van leiderschap tot verandermanagement. Ook verzorgen we op verzoek in-company workshops over verschillende aspecten van supply chain management.

Belangstelling om BLMC uit te nodigen voor een lezing of een in-company workshop?

Neem contact met ons op voor meer informatie over workshops & lezingen »


Eerdere evenementen door BLMC

Bekijk hier welke evenementen BLMC eerder (mede) organiseerde.