Wij kennen de interim managers die u helpen om uw organisatie verder te laten groeien, wij kennen de interim change- en crisismanagers die weten hoe ze het tij moeten keren en wij kennen de interim manager die tijdelijk uw openstaande functie vervuld. Zij zijn namelijk lid van onze interim community. Ze versterken uw concurrentiepositie en maken uw organisatie klaar voor de toekomst.

Ònze interim managers in de community zijn klaar voor úw uitdaging.

  • Interim management supply chain
  • Interim management logistiek
  • Interim management operations
  • verandermanagementVerandermanagement
  • Tijdelijk management
  • Projectmanagement
  • Crisismanagement

Interim management supply chain

Uw bedrijf groeit en u wilt meerdere markten tegelijkertijd goed blijven bedienen. U wilt ‘van logistiek naar supply chain management’ en hebt daarbij tijdelijk versterking nodig van een interim supply chain manager. Of u bent al een stap verder; u heeft supply chain management ingevoerd, wilt de volgende stap maken en u wilt een project opzetten waarbij u ondersteuning nodig heeft van een interim manager. Of uw supply chain functioneert niet en dreigt vast te lopen. Direct ingrijpen is noodzakelijk. Verandering zijn noodzakelijk. Een ervaren interim supply chain manager neemt de leiding over.

Lees meer over dit onderwerp Interim management supply chain

Interim management logistiek

Het is tijd voor een verandering of verbetering binnen uw logistieke organisatie, u heeft een logistiek manager nodig om een tijdelijke vacature op te vullen of u bent bezig met een complex logistiek project en bent op zoek naar een ervaren projectmanager.

In dat geval is BLMC met haar twintig jaar ervaring een specialist op het gebied van interim management binnen de logistiek. Wij hebben een exclusieve interim community samengesteld waar wij uit kunnen putten om u te voorzien van een interim manager logistiek die bij uw vraagstuk en uw bedrijfscultuur past.

Lees meer over dit onderwerp Interim management logistiek

Interim management operations

Uw productie organisatie staat voor grote uitdagingen. Het kan zijn dat het bedrijf groeit, maar de operations en productie processen niet mee groeien. Of er moet tijdelijk een operations of productie professional vervangen worden. Vraagstukken die uiteindelijk invloed hebben op de klanttevredenheid en als er niets aan wordt gedaan is het maar de vraag of de organisatie haar concurrentiepositie behoudt.

Lees meer over dit onderwerp Interim management operations

Verandermanagement

U wilt een interim verandermanager inzetten die verstand heeft van supply chain management, operations of logistiek? Dan helpen wij u graag verder. BLMC is namelijk gespecialiseerd in verandermanagement in de supply chain.

Lees meer over dit onderwerp Verandermanagement BLMC

Tijdelijk management

BLMC heeft een team van vijftig interim managers paraat die u kunnen ondersteunen op het gebied van supply chain, operations of logistiek.

Lees meer over dit onderwerp Tijdelijk management

Projectmanagement

BLMC is gespecialiseerd in projectmanagement binnen supply chain, logistiek en operations. Al bijna twintig jaar voeren onze projectmanagers projecten uit bij (middel)grote ondernemingen in Food, Maakindustrie/productiebedrijven, FMCG, High Tech, E-commerce, Farmacie, Retail, Groothandel..

Lees meer over dit onderwerp Projectmanagement

Interim Crisismanagement

Soms is er sprake van een crisis binnen uw organisatie en is crisismanagement noodzakelijk. Uw organisatie moet op zo’n moment razendsnel schakelen voor het te laat is.

Wij hebben een gespecialiseerd team crisismanagers beschikbaar dat weet hoe de wereld van supply chain management, operations en logistiek in elkaar zit.

Lees meer over dit onderwerp crisismanagement

Sjaak Lekkerkerker

Directeur interim management

06-12163286

Onze professionals hebben uitgebreide ervaring in het snel schakelen met opdrachtgevers uit alle lagen van organisaties

Ik ben trots op het team van BLMC professionals: “Het is een topteam met ‘aanvoerders’; professionals met een dimensie meer. Aanvoerders kun je alleen selecteren als je ze bezig hebt gezien in hun teams en hun professionele persoonlijkheid door en door kent.Natuurlijk verstaan deze ‘aanvoerders’ hun vak, beschikken ze over een vracht aan ervaring en kunnen ze snel en zeer effectief schakelen. Maar veel meer dan de gemiddelde freelancer of interim manager zijn onze professionals in staat om in de aanvoerdersrol processen, teams en bedrijven mee te nemen naar betere prestaties en …. er voor te zorgen dat het resultaat blijvend is.Onze professionals zorgen ervoor dat zij misbaar worden en opdrachtgevers daadwerkelijk blijvend  een verbeterd bedrijfsproces krijgen. Als extra toegevoegde waarde is onze missie om niet alleen processen, teams en bedrijven naar een hoger niveau te brengen en te houden, maar ook om de drive tot continue verbeteren aan het DNA van de organisatie toe te voegen.”

Ontdek de expertise van
Sjaak Lekkerkerker

“Give a man a fish; feed him for a day.

Teach a man to fish; feed him for a lifetime.”

Lao Tzu, father of taoism

Succesvol interim management

Hoe selecteer je de juiste professional? Een beetje mensenkennis is voldoende, toch? Ontdek 5 essentiële tips voor het selecteren van de juiste professional!

Download onze brochure

Referenties

BLMC wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8 uit 10 door 17 klanten

Het Bureau

Voegt een interim management bureau als BLMC waarde toe of kost BLMC alleen maar geld? 

Een terechte en een belangrijke vraag. Ga naar linkedin en u heeft in korte tijd een groot aanbod van interim managers beschikbaar. Ons doel is niet u een totaal overzicht te geven van alle beschikbare interim managers binnen supply chain management, operations en logistiek in Nederland, nee, ons doel is u alleen de beste interim managers aan te bieden.

Professionals die hun vak verstaan en die bovendien meer dan gemiddeld verstand hebben van mensen en veranderprocessen. En dan is het aanbod van geschikte interim managers ineens een stuk kleiner. Want als u een interim manager inzet, vaak na lang wikken en wegen, dan moet het wel de beste zijn.

Groepsfoto BLMC

Interim management is niet duur maar kost wel veel geld. Terecht dat u het maximale rendement uit uw investering wilt halen. Steeds vaker maken wij een deel van onze opbrengst afhankelijk van het behalen van de doelen die we met elkaar zijn overeengekomen. Dat kunnen we en durven we omdat we bijna twintig jaar ervaring hebben, het klappen van de interim zweep kennen, weten wat het ideale profiel van een interim manager is, weten hoe we die interim managers moeten selecteren, weten hoe we interim managers moeten trainen, weten hoe we ze moeten begeleiden.

Kortom, weten hoe we interim management moeten inzetten om uw organisatie te laten groeien, te veranderen, te verbeteren of tijdelijk te versterken.

Waarom BLMC

20 jaar ervaring
BLMC heeft aan de wieg gestaan van het vak supply chain management en is actief in de ontwikkeling ervan.

Bewezen methoden
Onze methoden zijn wetenschappelijk onderbouwd en beproefd in de praktijk.

Interim Community
We beschikken over een interim community met daarin de beste interim managers uit het vakgebied. We weten wie we bij u aan het werk zetten.

Exclusieve training
Maandelijks worden onze interim managers getraind in veranderprocessen door een professor van Nyenrode. Dat maakt ze meer dan gemiddeld goed.

Begeleiding
De interim manager wordt begeleid bij de uitvoering van de opdracht door iemand met jaren ervaring als interim manager.

Uw resultaat centraal
Wij hebben altijd maar één belang: zorgen dat u het allerbeste resultaat bereikt.