Interim management: tijdelijk specialistische kennis en ervaring nodig? Wanneer de dagelijkse operatie niet optimaal verloopt of als er behoefte is aan specialistische kennis, dan versterken we tijdelijk de organisatie door de inzet van interim directeuren, managers of experts. Met meer dan 20 jaar ervaring kennen we de juiste Interim Professional voor jouw vraagstuk. Die zit namelijk in onze Interim Community. Een groot en snel inzetbaar netwerk van de beste Interim Professionals. Dankzij deze aanpak kunnen we snel de perfecte match maken. Neem contact op
Ik heb een interim management vraag op het gebied van...
De juiste Interim Professional voor jouw vraagstuk

Een grote verbetering of verandering doorvoeren in de organisatie? Loopt een gedeelte van de operatie niet optimaal? Of behoefte aan specialistische kennis?
Wij versterken tijdelijk de operatie door de inzet van interim directeuren, managers of experts.

Interim Managers
Interim Experts
Interim Directeuren
Interim Managers Interim managers bieden tijdelijk specialistische ervaring en expertise van buitenaf. We snappen we dat je niet iemand wilt die even komt vertellen wat er moet gebeuren. Je wilt iemand die meedenkt en met slimme oplossingen komt. Iemand die een complexe situatie snel en tactvol kan doorgronden. Al ruim 20 jaar zijn dat precies de criteria waarop wij onze interim managers selecteren. Naast hun jarenlange ervaring en expertise natuurlijk.

Lees meer
Interim Experts Een interim expert biedt oplossing bij (grootschalige) projecten waarvoor specifieke expertise nodig is of waarvoor onvoldoende capaciteit in huis is. Anders dan een Interim Directeur of Interim Manager staat hij of zij buiten de operatie.

Lees meer
Interim Directeuren Sommige uitdagingen kun je niet oplossen met de mensen binnen je organisatie. Vaak hebben zij de tijd, ervaring en expertise niet. En als ze die wel hebben, missen ze het vermogen om complexe knelpunten vanuit een groter perspectief te bekijken. Of met een frisse blik. Juist dát is nodig om omvangrijke, afdeling-overstijgende vraagstukken het hoofd te bieden.

Lees meer
De Interim Community
De juiste Interim Professional voor jouw vraagstuk zit in onze Interim Community. Een groot en snel inzetbaar netwerk van de beste Interim Professionals die we door en door kennen en maandelijks door ons getraind worden. Het grote voordeel van onze community is dat we snel de meest geschikte kandidaat kunnen voorstellen en dat onze professionals tijdens de opdracht toegang hebben tot andere expertises en vakgenoten.
Maak kennis met onze Interim Community
  Interim Werkwijze
Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in interim management hebben we een succesvolle aanpak ontwikkeld waarmee we onze klanten kunnen helpen met het blijvend oplossen van het probleem.
1
Organisatie-analyse
Wetenschap en ervaring leert dat een interim opdracht écht slaagt als een interim professional aansluiting heeft bij de bedrijfscultuur en de situatie waarin hij/zij terechtkomt. Daarom begint onze aanpak met een duidelijk beeld verkrijgen van jullie situatie.
2
Match
We kennen onze mensen door en door en weten dus wie het meest geschikt is voor jullie situatie. We komen niet met een serie kandidaten. We stellen alleen de meest geschikte kandidaat voor. Als we niet de beste match hebben dan geven we dat ook eerlijk aan.
3
Begeleiding
We hebben 1x per week contact met de interim professional en minstens 1x per maand met de klant. Sjaak Lekkerkerker, directeur project- en interim management, begeleidt de interim professional bij de uitvoering. Hij is zelf jarenlang actief geweest als interim manager.
Sjaak Lekkerkerker Directeur Project- & Interim Management +316 12 16 32 86 We zorgen voor de perfecte match tussen de bedrijfscultuur, de situatie en de persoonlijkheid van de interim professional. We kennen onze mensen door en door en weten dus wie het meest geschikt is voor jullie situatie. Ontdek de expertise van Sjaak Lekkerkerker

Referenties

BLMC wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7 uit 10 door 24 klanten
Nieuws