Tijdelijk specialistische kennis en ervaring nodig? Onze interim executives en interim managers bieden oplossing voor de meest uiteenlopende situaties. We versterken tijdelijk jouw organisatie met extra kennis, ervaring en capaciteit gericht op het verbeteren van processen of afdelingen. We lossen snel en adequaat het probleem op om de voortgang van de operatie en de continuïteit van de organisatie te waarborgen.

  • Interim management supply chain
  • Interim management operations
  • Interim management planning
  • Interim management inkoop
  • Interim management productie
  • Interim management logistiek

Interim management supply chain

Uw bedrijf groeit en u wilt meerdere markten tegelijkertijd goed blijven bedienen. U wilt ‘van logistiek naar supply chain management’ en hebt daarbij tijdelijk versterking nodig van een interim supply chain manager. Of u bent al een stap verder; u heeft supply chain management ingevoerd, wilt de volgende stap maken en u wilt een project opzetten waarbij u ondersteuning nodig heeft van een interim manager. Of uw supply chain functioneert niet en dreigt vast te lopen. Direct ingrijpen is noodzakelijk. Verandering zijn noodzakelijk. Een ervaren interim supply chain manager neemt de leiding over.

Lees meer over dit onderwerp

Interim management operations

Of je nu uit je jasje groeit, vernieuwingsdrang hebt of eens goed de bezem door de zaak wilt halen: wij weten we waar je mee worstelt en dankzij onze jarenlange ervaring voelen we haarfijn aan wat je nodig hebt. Operations management speelt immers een cruciale rol in het functioneren van je bedrijf en is dus een bepalende succesfactor, maar ook bij falen.

Lees meer over dit onderwerp

Interim management planning

Inkoop, productie, voorraadbeheer, logistiek, transport: stuk voor stuk Het belang van planning is moeilijk te overschatten. Want wanneer de planning niet optimaal is – te veel, te weinig, te laat, te duur… – heeft dat meteen grote invloed op de cashflow. En dus op de financiële gezondheid van je bedrijf. Wij zetten tijdelijke planningsprofessionals in om het planningsproces weer onder controle te krijgen.

Lees meer over dit onderwerp

Interim management inkoop

De uitdagingen die spelen bij Inkoop Management zijn vaak divers en complex. Zeker in de huidige, hectische markt, waarin beschikbaarheid, duurzaamheid en vervoer de grote uitdagingen zijn. Onze Inkoop Specialisten zijn gegarandeerd gekwalificeerd voor deze uitdagende klus. Of het nu gaat om het inkopen van processors, staal, balen koffie of freesmachines: we gaan graag met je in gesprek over de uitdagingen en knelpunten die er liggen in de organisatie.

Lees meer over dit onderwerp

Interim management productie

Productie is een complex proces, waarin veel mensen een rol spelen, de assemblagelijn altijd gesmeerd moet lopen en je je geen haperingen in de toestroom van onderdelen of grondstoffen kunt veroorloven. Het maakt niet uit hoe groot je bedrijf is of welk product er aan het eind van de dag de deur uitrolt, elke organisatie komt vroeg of laat voor uitdagingen te staan die je interne kennis of huidige middelen te boven gaan.

Lees meer over dit onderwerp

Interim management logistiek

Een logistiek proces dat zo soepel en efficiënt verloopt, dat je het eigenlijk niet opmerkt. Daar droomt elke CEO van. Maar in de praktijk blijken logistiek en transport regelmatig voor slapeloze nachten te zorgen. Goederen die te laat worden afgeleverd (of helemaal niet), pakketten die op de verkeerde plek in het warehouse belanden, een torenhoge kostenpost: ‘Kan dat niet anders’, vraag je je af.

Lees meer over dit onderwerp

Sjaak Lekkerkerker

Directeur Project- & Interim Management

+316 12 16 32 86

Tijdelijke specialistische kennis en ervaring nodig?

We versterken tijdelijk jouw organisatie met extra kennis, ervaring en capaciteit. Snel en adequaat lossen we het probleem op om de voortgang van de operatie en de continuïteit van de organisatie te waarborgen.

Ontdek de expertise van
Sjaak Lekkerkerker

“Give a man a fish; feed him for a day.

Teach a man to fish; feed him for a lifetime.”

Lao Tzu, father of taoism

Succesvol interim management

Hoe selecteer je de juiste professional? Een beetje mensenkennis is voldoende, toch? Ontdek 5 essentiële tips voor het selecteren van de juiste professional!

Download onze brochure

Referenties

BLMC wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7 uit 10 door 17 klanten

Transform for success

BLMC is een advies- en realisatiebureau, gespecialiseerd in supply chain management. We helpen bedrijven hun ambities realiseren door de supply chain optimaal af te stemmen op de bedrijfsstrategie.

We onderscheiden ons met een combinatie van (data-driven) analyse, advies én implementatie. We werken in nauw partnership met de klant en besteden aandacht aan zowel techniek, organisatie als mensen.

Wij geloven dat er veel meer mogelijk is met een focus op samenwerking en waardecreatie. We zien supply chain management als een integrale managementmethode, gebaseerd op samenwerking, waarmee bedrijven klantwaarde kunnen vergroten, wendbaarder worden, concurrentievoordeel behalen en hun resultaten verbeteren.

Meer over onze visie »  
Overlay punchout
BLMC in het kort
23 jaar ervaring

Bewezen, wetenschappelijk onderbouwde succesaanpak op basis van 23 jaar ervaring. We weten hoe we mensen meekrijgen bij het realiseren van veranderingen en verbeteringen.

Interim Community

We beschikken over een interim community met daarin de beste interim managers uit het vakgebied. We weten wie we bij u aan het werk zetten.

Exclusieve training

Maandelijks worden onze interim managers getraind in veranderprocessen door een professor van Nyenrode. Dat maakt ze meer dan gemiddeld goed.

Begeleiding

De interim manager wordt begeleid bij de uitvoering van de opdracht door iemand met jaren ervaring als interim manager.

Uw resultaat centraal

Wij hebben altijd maar één belang: zorgen dat u het allerbeste resultaat bereikt.