Tijdelijk specialistische kennis en ervaring nodig? Onze interim executives en interim managers bieden oplossing voor de meest uiteenlopende situaties. We versterken tijdelijk jouw organisatie met extra kennis, ervaring en capaciteit gericht op het verbeteren van processen of afdelingen. We lossen snel en adequaat het probleem op om de voortgang van de operatie en de continuïteit van de organisatie te waarborgen.

  • Interim management supply chain
  • Interim management logistiek
  • Interim management operations
  • Interim management inkoop
  • Interim management planning

Interim management supply chain

Uw bedrijf groeit en u wilt meerdere markten tegelijkertijd goed blijven bedienen. U wilt ‘van logistiek naar supply chain management’ en hebt daarbij tijdelijk versterking nodig van een interim supply chain manager. Of u bent al een stap verder; u heeft supply chain management ingevoerd, wilt de volgende stap maken en u wilt een project opzetten waarbij u ondersteuning nodig heeft van een interim manager. Of uw supply chain functioneert niet en dreigt vast te lopen. Direct ingrijpen is noodzakelijk. Verandering zijn noodzakelijk. Een ervaren interim supply chain manager neemt de leiding over.

Lees meer over dit onderwerp

Interim management logistiek

Een logistiek proces dat zo soepel en efficiënt verloopt, dat je het eigenlijk niet opmerkt. Daar droomt elke CEO van. Maar in de praktijk blijken logistiek en transport regelmatig voor slapeloze nachten te zorgen. Goederen die te laat worden afgeleverd (of helemaal niet), pakketten die op de verkeerde plek in het warehouse belanden, een torenhoge kostenpost: ‘Kan dat niet anders’, vraag je je af.

Lees meer over dit onderwerp

Interim management operations

Uw productie organisatie staat voor grote uitdagingen. Het kan zijn dat het bedrijf groeit, maar de operations en productie processen niet mee groeien. Of er moet tijdelijk een operations of productie professional vervangen worden. Vraagstukken die uiteindelijk invloed hebben op de klanttevredenheid en als er niets aan wordt gedaan is het maar de vraag of de organisatie haar concurrentiepositie behoudt.

Lees meer over dit onderwerp

Interim management inkoop

De uitdagingen die spelen bij Inkoop Management zijn vaak divers en complex. Zeker in de huidige, hectische markt, waarin beschikbaarheid, duurzaamheid en vervoer de grote uitdagingen zijn. Onze Inkoop Specialisten zijn gegarandeerd gekwalificeerd voor deze uitdagende klus. Of het nu gaat om het inkopen van processors, staal, balen koffie of freesmachines: we gaan graag met je in gesprek over de uitdagingen en knelpunten die er liggen in de organisatie.

Lees meer over dit onderwerp

Interim management planning

Inkoop, productie, voorraadbeheer, logistiek, transport: stuk voor stuk Het belang van planning is moeilijk te overschatten. Want wanneer de planning niet optimaal is – te veel, te weinig, te laat, te duur… – heeft dat meteen grote invloed op de cashflow. En dus op de financiële gezondheid van je bedrijf. Wij zetten tijdelijke planningsprofessionals in om het planningsproces weer onder controle te krijgen.

Lees meer over dit onderwerp

Sjaak Lekkerkerker

Directeur Project- & Interim Management

+316 12 16 32 86

Tijdelijke specialistische kennis en ervaring nodig? Onze interim professionals bieden oplossing voor de meest uiteenlopende situaties.

Ontdek de expertise van
Sjaak Lekkerkerker

“Give a man a fish; feed him for a day.

Teach a man to fish; feed him for a lifetime.”

Lao Tzu, father of taoism

Succesvol interim management

Hoe selecteer je de juiste professional? Een beetje mensenkennis is voldoende, toch? Ontdek 5 essentiële tips voor het selecteren van de juiste professional!

Download onze brochure

Referenties

BLMC wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6 uit 10 door 16 klanten

Over ons

Transform for success
BLMC is sinds 2000 expert op het gebied van supply chain management en onderdelen daarvan zoals operations, productie, inkoop, logistiek en planning. We leveren gespecialiseerde diensten in consultancy en interim management.

Praktijk gesteund door wetenschap
De fundamenten onder ons werk zijn wetenschappelijk onderzoek, een sterk netwerk en jarenlange ervaring. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en zetten uw resultaat centraal.

Analyse, advies en implementatie
We analyseren, adviseren en implementeren. Onze belangrijkste ambitie is om uw organisatie te helpen groeien, te laten excelleren, om uw rendement te verbeteren en uw doelen te realiseren.

Meer over BLMC »

 

BLMC in het kort

20 jaar ervaring
BLMC heeft aan de wieg gestaan van het vak supply chain management en is actief in de ontwikkeling ervan.

Interim Community
We beschikken over een interim community met daarin de beste interim managers uit het vakgebied. We weten wie we bij u aan het werk zetten.

Exclusieve training
Maandelijks worden onze interim managers getraind in veranderprocessen door een professor van Nyenrode. Dat maakt ze meer dan gemiddeld goed.

Begeleiding
De interim manager wordt begeleid bij de uitvoering van de opdracht door iemand met jaren ervaring als interim manager.

Uw resultaat centraal
Wij hebben altijd maar één belang: zorgen dat u het allerbeste resultaat bereikt.