De keuze voor BLMC biedt zekerheid. In de afgelopen bijna 20 jaar hebben we als nichespeler een solide netwerk in supply chain management, operations en logistiek weten op te bouwen. De manager waar u naar zoekt zit in ons netwerk. We nemen het werving en selectieproces volledig voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. In 8 weken tijd heeft u de manager of directeur die aansluit bij uw vacature en bedrijfscultuur.

Vacatures

Duurzaam presteren

Veel recruitmentbureaus overschatten het belang van diploma’s en ervaring. Misschien lastig om te geloven, maar verschillende onderzoeken tonen aan dat ze geen enkele garantie bieden voor de toekomst. Wij kijken naar het karakter in combinatie met intelligentie en een fit met de bedrijfscultuur. Dit biedt de meeste garantie voor de toekomst.

Vacancy notice: Sales Manager   -  Solventure NL   -  Hoevelaken, Netherlands

Vacancy noticeFor our client Solventure NL we will soon start the recruitment for a Sales Manager...

Bekijk de volledige vacature

(VERVULD) Supply Chain Manager   -  Frapak Packaging BV   -  Zeewolde

Frapak Packaging B.V. gevestigd in Zeewolde is in 1978 opgericht als familiebedrijf en inmiddels ...

Bekijk de volledige vacature

(VERVULD) Project Manager   -  Solventure NL   -  Hoevelaken

BLMC is currently seeking a sr. Project Manager for our client Solventure, a young and dynamic co...

Bekijk de volledige vacature

“Just as wine and tea tasters have to be taught to make reliable and accurate ratings, so assessors have to be taught - through both practice and special training - how they and other raters see the same candidate and to ensure that they provide consistent or at least compatible evaluations.”

Prof. Dr. Thomas Chamorro-Premuzic

Verantwoord selecteren

BLMC beschikt over een bewezen succesvolle werving en selectie procedure met maar één doel: 'first time right'. Onze procedure is erop gericht dat de eerste match tevens de perfecte match is.

Download onze brochure

Referenties

BLMC wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8 uit 10 door 14 klanten

Het Bureau

Met bijna 20 jaar recruitment ervaring in de vakgebieden supply chain, logistiek en operations zijn we een door de markt een erkend gerenommeerd bureau. In al die jaren hebben we veel gefocust op het opbouwen van een sterk netwerk. De mensen kennen ons en wij kennen hen.

Door ons enkel te richten op functies in supply chain, operations en logistiek zijn we uitstekend in staat om de juiste professionals te vinden. Alleen al in onze actuele database, gekeken naar de afgelopen drie jaar, zitten 20.000 potentiële kandidaten.

Onze recruiters hebben minimaal 10 jaar ervaring met het werven en selecteren van professionals in supply chain, operations en logistiek. Dit maakt ons tot een volwaardige gesprekpartner en helpt ons de perfecte kandidaat te vinden. Dat ze beschikken over uitstekende selectiekwaliteiten hebben ze de afgelopen jaren onder andere bij de volgende bedrijven bewezen: Action, Bavaria, Farm Frites, Gamma, IKEA, WE Fashion.

 

Waarom BLMC

20 jaar ervaring
BLMC heeft aan de wieg gestaan van het vak supply chain management en is actief in de ontwikkeling ervan.

Bewezen methoden
Onze methoden zijn wetenschappelijk onderbouwd en beproefd in de praktijk.

Groot netwerk
We hebben een groot netwerk in het vakgebied. We kennen de professional waar u naar op zoek bent.

Snelheid & kwaliteit
In 8 weken de best passende professional

Uw resultaat centraal
Wij hebben altijd maar één belang: zorgen dat u het allerbeste resultaat bereikt.

  • Paul Busé
  • Sjaak Lekkerkerker

Paul Busé

Directeur Recruitment

06-49356414

‘Tegenwoordig zijn CV’s overal en nergens gratis verkrijgbaar, maar het vinden van een kandidaat die écht binnen de organisatie past én ervoor zorgt dat de organisatie een stap verder komt, dat is andere koek. Juist daarin ligt de uitdaging. Ik ben een verlengstuk van de opdrachtgever en, vaak achter de schermen, adviseur van de manager of directeur. Wanneer we een professional selecteren dan doen we dat met de overtuiging dat de nieuwe medewerker gaat bijdragen aan het succes van de organisatie.

Ontdek de expertise van
Paul Busé

Sjaak Lekkerkerker

Sr. recruiter

06-12163286

Doorslaggevend voor het slagen van een kandidaat is of hij of zij past in de cultuur van de organisatie en of iemand het karakter heeft om daadwerkelijk het verschil te maken in zijn of haar functie. De juiste combinatie van IQ en EQ, passie, daadkracht, doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit, dat is waar het om draait.

Ontdek de expertise van
Sjaak Lekkerkerker