Het Bureau

BLMC is al 20 jaar specialist in supply chain management. In ons werk hanteren we een mensgerichte en praktische aanpak. We adviseren én implementeren. Daarbij zetten we ervaren Senior Supply Chain Specialisten in. Onze methode is gebaseerd op de wetenschap en beproefd in de praktijk. We zijn onafhankelijk en hebben maar een belang: uw resultaten verbeteren.

Methode

We brengen rust en structuur in een complexe situatie. De Supply Chain Transformatie Methode is het resultaat van gedegen wetenschappelijk onderzoek, aangevuld met jarenlange ervaring. De stappen zijn helder: analyse, ontwerp en implementatie. Lees hier meer over de methode.

Mensgericht

Toen Michel van Buren BLMC oprichtte, deed hij dat vanuit de overtuiging dat binnen supply chain management, logistiek en operations de factor mens meer aandacht moest krijgen. Daarom besteden we meer dan gemiddeld aandacht aan de psychologie van gedrag, verandering en leiderschap. Om een supply chain goed te laten werken, moet iedereen bereid zijn om samen te werken – dat is te sturen. De Supply Chain Specialisten die wij inzetten, worden maandelijks getraind in deze onderwerpen, onder andere door prof. dr. Rob Blomme van Nyenrode Business Universiteit.

Specialisten

BLMC werkt met een eigen team van Senior Supply Chain Specialisten en flexibel inzetbare Supply Chain Specialisten. Daarnaast kan onze divisie Interim Management tijdelijk professionals leveren voor verschillende projectonderdelen. We kennen de mensen die we inzetten door en door. De Senior Supply Chain Specialisten hebben minimaal tien jaar relevante ervaring in de supply chain, hebben lijnervaring en beschikken over technische kennis, leiderschapsvaardigheden en psychologisch inzicht. Zij zijn getraind in het toepassen van de Supply Chain Transformatie Methode , die met hun input continu verder ontwikkeld wordt.

Resultaat

We zijn onafhankelijk en hebben maar een doel: uw resultaat verbeteren. Verschillende organisaties gingen u voor, lees hun ervaringen op de pagina Referenties.