In bijna twintig jaar tijd hebben we een hele hoop opdrachten met succes mogen afronden. Met veel van onze klanten werken we nog steeds samen.


Fabriek verdrievoudigt frisdrankproductie

Een grote frisdrankproducent kampte met flinke problemen in de fabriek. De productieafdeling presteerde ondermaats en de nieuwe productielijn bracht niet het verwachte rendement. BLMC bracht verandering door de hele supply chain onder handen te nemen. In vijf maanden tijd verdrievoudigde de productie.
Lees meer over deze klantcase »


Postorder-bedrijf maakt omslag naar e-commerce

Een postorderbedrijf uit Zuid-Nederland stond voor een grote uitdaging: hoe maken we de transformatie naar een succesvol e-commerce-bedrijf? Om dit vraagstuk te laten slagen had het bedrijf een compleet andere supply chain nodig. BLMC bracht uitkomst door toepassing van de SCOMB-methode. Lees meer over deze klantcase »


Supply Chain Analyse legt basis voor verbeterplan Katun

De Supply Chain Analyse Pro heeft Katun inzicht gegeven in de stappen die nodig zijn om het bedrijf klaar te stomen voor de snel veranderende markt. BLMC constateerde onder meer een grote onduidelijkheid over de gehanteerde bedrijfsstrategie en de daaruit afgeleide verkoop- en supply chain-strategie. Bekijk hier de klantcase van Katun »