BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
557 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Uw keten optimaliseren met een supply chain project

Wilt u een project opzetten om uw organisatie te optimaliseren en zoekt u daarom ervaren consultants die uw projectteam kunnen versterken? Dan is BLMC de specialist die u kan helpen bij het opzetten en uitvoeren van projecten die de optimalisatie van uw gehele keten als doel hebben.

Supply chain project: na analyse en ontwerp komt implementatie

Nadat uw keten is geanalyseerd met behulp van onze Supply Chain Check Pro, is het moment aangebroken om de optimalisatiemogelijkheden te implementeren in de praktijk. Projectmatig werken is hier uitermate geschikt voor. Supply chain projecten zijn ideaal omdat deze een duidelijk gedefinieerd begin en einde kennen en een helder geformuleerd doel hebben. Maar omdat uw medewerkers vaak geen tijd hebben om de extra taken uit te voeren die bij een optimalisatieproject komen kijken, is het verstandig om een projectorganisatie aan te stellen die uw supply chain project tot een goed einde zal brengen.

Supply chain project tools en ervaring

Uiteraard maken de professionals van BLMC voor uw project gebruik van de veelgebruikte PRINCE2 methode, aangevuld met tools en ervaring die specifiek benodigd zijn bij het uitvoeren en opzetten van supply chain projecten.

Welke situaties lenen zich voor supply chain projecten?

Door te werken in overzichtelijke blokken, afgeleid van de Supply Chain Optimalisatie Methode BLMC, kan de supply chain stap voor stap geoptimaliseerd worden. De onderdelen die zich uitstekend lenen voor een projectmatige aanpak zijn supply chain ontwerp, supply chain strategie, supply chain processen, supply chain data analyse en Sales & Operations Planning. Boven de deelprojecten moet een stuurgroep zijn geïnstalleerd die verantwoording aflegt aan de directie of het senior management. De projectleider vertegenwoordigd de stuurgroep in het directieoverleg.

Neem contact met BLMC op

Supply Chain Optimalisatie kennis en ervaring van BLMC

BLMC heeft de beschikking over ervaren consultants die dagelijks bezig zijn met projecten op het gebied van supply chain optimalisatie. Zij zijn speciaal getraind om modules van de Supply Chain Optimalisatie Methode BLMC toe te kunnen passen bij onze opdrachtgevers.

Welke modules van toepassing zijn wordt bepaald aan de hand van een grondige supply chain analyse. De uitkomst van deze analyse bepaalt of de onderdelen los van elkaar worden toegepast of deel uit gaan maken van één integraal project.

Bekijk praktijkcase

BLMC heeft samen met Prof. Dr. Jack van der Veen het Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP) in het leven geroepen. Als onderdeel van dit platform behandelen supply chain professionals van grote en middelgrote ondernemingen samen vraagstukken binnen het vakgebied supply chain management. Dit kunnen bijvoorbeeld vraagstukken zijn op het gebied van strategie, monitoring, behavior, cultuur en leiderschap.

De werkzaamheden van SCELP zorgen ervoor dat supply chain management breed toepasbaar is en toegankelijk wordt gemaakt voor een groter publiek.

Daarnaast heeft BLMC eigen tools ontwikkeld op basis van intensief literatuuronderzoek en praktijkervaring. Deze specialistische tools zijn toepasbaar op het gebied van S & OP , cultuur en leiderschap binnen de supply chain. Daarnaast beschikken wij over een unieke tool om supply chain processen te ontwikkelen, implementeren en te optimaliseren.

BLMC onderscheidt zich door haar mensgerichte aanpak. Door niet alleen naar de technische kant van supply chain management te kijken, kunnen wij substantiële verbeteringen realiseren binnen uw keten.

Download rapport de Nationale Supply Chain Monitor

Jaarlijks voert BLMC in samenwerking met Business Universiteit Nyenrode het wetenschappelijke onderzoek ‘de Nationale Supply Chain Monitor’ uit.

Download onderzoek NSCM

Contact over Supply Chain Projecten

Overweegt u de opzet en uitvoer van een supply chain project? Neem dan contact op met onze supply chain consultant Maarten Snijders.

Michel van Buren
06-18813050
mvanburen@blmc.nl
LinkedIn-profiel >

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close