BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
557 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

‘Hapert de coördinatie in uw organisatie of ketensamenwerking?’

Kampt uw bedrijf met hoge voorraden en moet u toch vaak nee-verkopen? Draaien uw mensen overuren en kunt u desondanks niet op tijd leveren? Allemaal symptomen die wijzen op een haperende coördinatie binnen uw organisatie en een gebrekkige afstemming in uw keten. BLMC is gespecialiseerd in organisatieadvies en organisatieverandering. Wij maken uw organisatie sterker, scheppen de voorwaarden voor ketensamenwerking en leiden uw bedrijf naar operational excellence.

Kostenreductie, kortere doorlooptijden, sneller leveren, flexibeler inspringen op marktvragen, meer duurzaamheid en bovenal een hogere klanttevredenheid: het ligt allemaal binnen handbereik als de coördinatie en samenwerking in uw organisatie verbetert. Dat betreft de samenwerking tussen de verschillende afdelingen van uw organisatie, van inkoop, productie en logistiek tot marketing, verkoop en financiën, maar ook de samenwerking met klanten, leveranciers en andere partners in de keten.

Realisatie van de gewenste organisatieverandering

Voor een betere interne coördinatie en ketensamenwerking is organisatieverandering noodzakelijk. De organisatiecultuur zal moeten veranderen, en uw mensen zullen moeten openstaan voor verandering. BLMC levert daarvoor het juiste organisatieadvies. Wij realiseren de gewenste organisatieverandering, leveren daarvoor de juiste professionals en nemen verantwoordelijkheid voor het resultaat. Een verbetertraject van BLMC stopt pas als het doel is bereikt: operational excellence.

Nadruk op gedragsverandering

De systematische aanpak van BLMC voor organisatieverandering en ketensamenwerking is gericht op zes thema’s:

  1. Markt. Hoe opereert de organisatie in de markt?
  2. Strategie. Welke rol speelt strategie in uw organisatie?
  3. Organisatie & processen. Hoe zijn de marktpositie en de strategie vertaald naar de inrichting van de organisatie?
  4. Systemen. Welke rol spelen IT-systemen in de organisatie?
  5. Middelen. Hoe gaat de organisatie om met mensen, machines en materialen?
  6. Cultuur. Welke waarden, normen, visies en gedragingen bepalen de bedrijfsvoering?

Wij analyseren uw situatie, adviseren over verbeteringen en realiseren de implementatie daarvan, bijvoorbeeld door het opzetten van cross-functionele teams. Voor de implementatie van deze organisatieverandering maken wij gebruik van het SscolP-model, ons eigen verandermodel waarin de nadruk ligt op de realisatie van de gewenste gedragsverandering. Het zijn immers uw mensen die de afdelingen binnen uw organisatie en de schakels van uw keten met elkaar verbinden.

Neem contact met BLMC op

Wat is het verbeterpotentieel van uw organisatie en uw supply chain?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan direct de online versie van onze Supply Chain Check in. Op basis van uw antwoorden berekenen wij uw verbeterpotentieel. Het resultaat koppelen wij binnen enkele werkdagen aan u terug.

Bent u overtuigd van onze aanpak?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bel met Michel van Buren op tel. 06 18 81 30 50 of stuur een mail naar mvanburen@blmc.nl

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close