BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Wij zijn uw specialist in interim management voor supply chain, operations en logistiek

BLMC is een sterk gespecialiseerd interim-bureau met een uitgebreide pool professionals die kunnen worden ingezet voor uiteenlopende opdrachten op het gebied van supply chain, operations en logistiek. Onze interim professionals worden bijvoorbeeld ingezet voor:

Wij zijn reeds vijftien jaar actief op het gebied van interim management en streven er niet naar om de grootste speler te zijn, maar wel de beste. Onze interim professionals worden daarom aan een streng selectieproces onderworpen voordat zij worden toegelaten tot ons team van specialisten op het gebied van supply chain, operations en logistiek. Daarnaast volgen zij op maandelijkse basis diverse toegepaste trainingen onder de supervisie van Prof. Dr. Rob Blomme van Business Universiteit Nyenrode. De combinatie van selectie, training en onze focus op supply chain, operations en logistiek, maken ons tot een unieke speler op de Nederlandse markt voor interim management.

Neem contact met BLMC op

BLMC - Interim Managers

Referenties interim management (supply chain, operations en logistiek)

Onze opdrachtgevers zijn vooral (middel)grote ondernemingen op het gebied van food, Fast Moving Consumer Goods, hightech, e-commerce, farmacie en retail. In het verleden hebben wij bijvoorbeeld interim professionals geleverd voor bedrijven zoals Action, Bavaria, Neckermann, Florensis, PPG en Veco. Doordat onze specialisten ingezet kunnen worden op verschillende niveaus hebben wij uitgebreide ervaring in het snel schakelen met opdrachtgevers uit alle lagen van organisaties. Denk bijvoorbeeld aan directeuren, Chief Operation Officers, HR-functionarissen en afdelingen zoals Operations, Inkoop, Supply Chain en Logistiek. Wij hebben alles in huis om uw interim opdracht op korte termijn, succesvol te kunnen vervullen.

Wij hebben een aantal ervaringen van onze opdrachtgevers voor u uitgewerkt:

Download onze brochure ‘Succesvol interim management’

Benieuwd wat de ingrediënten zijn voor succesvol interim management binnen logistiek, supply chain en operations? In onze brochure hebben wij vijf veelvoorkomende fouten op een rij gezet met betrekking tot de inzet van interim professionals. Wij geven u essentiële tips om deze fouten te voorkomen en om een succes te maken van uw interim opdracht.

 

Stel uw vraag over interim management aan de specialisten van BLMC

Heeft u vragen? Of wilt u direct contact over het inzetten van een interim manager voor uw organisatie? Bel of mail ons dan nu. Sjaak is op werkdagen van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Sjaak Lekkerkerker
Directeur Interim Management
slekkerkerker@blmc.nl  
0522-242224

Neem contact op met BLMC

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close