Interim management operations

Uw productie organisatie staat voor grote uitdagingen. Het kan zijn dat het bedrijf groeit, maar de operations en productie processen niet mee groeien. Of er moet tijdelijk een operations of productie professional vervangen worden. Vraagstukken die uiteindelijk invloed hebben op de klanttevredenheid en als er niets aan wordt gedaan is het maar de vraag of de organisatie haar concurrentiepositie behoudt.

Het inzetten van een vakbekwame interim operations- of productie manager biedt oplossing. Vakbekwaamheid is daarbij uiterst belangrijk, aangezien je er met enkel kennis en ervaring niet komt. Wij beschikken over de interim manager die aansluit bij uw vraagstuk én organisatie. Al onze interim operations en interim productie managers maken namelijk deel uit van onze interim community (BIC). Hierin zitten de bèste interim managers uit het vakgebied.

Visie & werkwijze

BLMC Interim Community (BIC); de beste operations en productie interim managers
In bijna 20 jaar tijd hebben we met veel operations en productie interim managers samengewerkt. Daaruit hebben we na een strenge selectie de beste interim managers geselecteerd. Tijdens het selecteren kijken we verder dan kennis en ervaring. Uit de praktijk en wetenschappelijk onderzoek weten we namelijk dat dat niet voldoende is om toekomstige prestaties te garanderen.

Alle interim managers maken deel uit van de BLMC Interim Community (BIC). Omdat we ze goed kennen, weten we wie we bij u aan het werk zetten. U bent verzekerd van een specialist die de opdracht waarmaakt en uw investering terugverdient.

Professor van Nyenrode traint maandelijks de interim community

Samen met Prof. Dr. Rob Blomme hebben we een exclusief trainingsprogramma opgezet. De leden van de BIC blijven zich persoonlijk ontwikkelen en beschikken over de beste en nieuwste technieken. Bovendien sparren de interim managers over complexe vraagstukken uit de praktijk. Onze interim community biedt klanten dus een collectief in plaats van een solistisch opererende interim manager.

Begeleiding tijdens de opdracht

Onze directeur interim management, Sjaak Lekkerkerker, begeleidt de interim managers bij de uitvoering van hun opdracht. Jarenlang is hij zelf actief geweest als interim manager. Hierdoor biedt hij de interim managers uitstekende begeleiding. Dankzij zijn ervaring weet hij perfect hoe hij uw vraagstuk in kaart moet brengen en welke interim manager daar het best bij aansluit. Sjaak verzekert u van een operations- of productie interim manager die past bij uw uitdaging en bedrijfscultuur.

Referentie

Synergie tussen internationale productielocaties

Wanneer investeerder Brookfield in 2018 een belang in Schoeller Allibert neemt, wordt de strategie aangescherpt en start een nieuw managementteam. Hoewel Schoeller Allibert commercieel succesvol is, blijken er nog veel kansen te zijn om de markt slimmer te bedienen. De sleutel: meer afstemming en synergie tussen de internationale locaties.

Lees meer over de ervaring van Schoeller Alibert »


Distributieproces op de rit

Door toenemende vraag naar een nieuw product verloor Florensis volledige grip op het distributieproces. Klanten kregen onvolledige zendingen, ontvingen producten die ze niet besteld hadden of waarvan de kwaliteit door vertraging onderweg sterk te wensen overliet. Onze huidige directeur interim management, Sjaak Lekkerkerker, heeft het distributieproces weer onder controle gebracht.

Bekijk de klantcase van Florensis »


Op zoek naar een interim operations manager?

Bel Sjaak op: 06 12 16 32 86, stuur hem een e-mail: slekkerkerker@blmc.nl of vul het contactformulier in via de button ‘neem contact op’ hiernaast.