Een interim expert voor specifieke vraagstukken

Een interim expert biedt oplossing bij (grootschalige) projecten waarvoor specifieke expertise nodig is of waarvoor onvoldoende capaciteit in huis is.

Bijvoorbeeld bij:

  • Het inrichten en opzetten van het planningsproces.
  • Het optimaliseren van voorraden.
  • Een transitie van off- naar nearshoring.
  • Duurzamer inkopen.
  • Output verhogen van productie.
  • Warehouse verhuizing.
  • Opslag efficiënter benutten.

Zulke problemen zijn allemaal op te lossen met gespecialiseerde kennis en kunde van een interim expert.

Anders dan een Interim Directeur of Interim Manager staat hij of zij buiten de operatie. De interim expert pakt een specifiek vraagstuk aan waar je zelf niet de tijd, capaciteit of expertise voor in huis hebt.

Neem contact met ons op

De beste interim expert voor jouw vraagstuk

Met 23 jaar ervaring kennen we de juiste interim expert voor jouw vraagstuk.

We doen eerst vooronderzoek en brengen duidelijk in kaart wat jouw specifieke benodigdheden zijn. Die leggen we naast het karakter en de capaciteiten van de experts in onze interim community.

Pas als we de perfecte match vinden, doen wij een suggestie. Dit doen we snel en grondig, want we beseffen heel goed dat jouw vraagstuk snel aangepakt moet worden.

BLMC heeft getoond dat ze een hands-on mentaliteit hebben. Ze hebben het proces snel doorzien, dat is echt hun sterke kant” – Bert de Vries – directeur JCL Logistics Benelux

Samen sterker

De expert die wij voorstellen trekken we niet zomaar van een stapel cv’s. Wij hebben namelijk een community van professionals.

In die community kennen wij mensen persoonlijk. Daarom matchen wij niet alleen op kennis en kundigheid, maar kijken we ook of iemand bij de cultuur van het bedrijf past. Zo zijn onze experts niet alleen in staat om inhoudelijk bij te dragen, maar hebben zij ook het vermogen om de organisatie mee te krijgen.

Ook blijven wij gedurende het project onze experts opleiden, bijstaan en houden we wekelijks contact. Het kan namelijk voorkomen dat een project kennis vereist die nét buiten het expertiseveld van een expert ligt. Gelukkig kunnen zij altijd terecht bij hun collega’s van de community, om mee te sparren en extra kennis in te schakelen.

Op zoek naar een interim expert?

Heb je een uitdaging waarvoor specifieke expertise nodig is of waarvoor onvoldoende capaciteit in huis is? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker via 06 12 16 32 86 of via de button aan de rechterkant van de pagina.