Senior supply chain specialisten

Supply chain management is een strategisch vak en de inzet is hoog. Het goed functioneren van de supply chain bepaalt de toekomst van uw bedrijf. Daar laat u niet zomaar iemand aan werken. Bij onze Senior Supply Chain Specialisten is uw supply chain in goede handen. Deze ervaren experts hebben maar één belang: zorgen dat u het maximale uit uw supply chain haalt.

Ervaring en competenties

  • De supply chain specialisten hebben minimaal tien jaar relevante werkervaring in de supply chain.
  • Ze begrijpen uw situatie, aangezien zij eenzelfde positie hebben vervuld.
  • Ze hebben een mix van technische kennis, vaardigheden en psychologisch inzicht, waardoor ze uitstekende verandermanagers zijn.
  • Ze worden maandelijks bijgeschoold in verander- en supply chain management door Prof. Dr. Rob Blomme van Nyenrode Business Universiteit.

Specialisaties

Elk van de specialisten is in ieder geval in één van de volgende onderdelen gespecialiseerd:

Aanpak

  • Alle Senior Supply Chain Specialisten zijn getraind en ervaren in het werken met de Supply Chain Transformation Method (c), een stap-voor-stap aanpak voor het verbeteren van uw supply chain.
  • Ze betrekken uw mensen actief in het proces, om het draagvlak en het succes van de transformatie te vergroten.
  • Ze analyseren, adviseren én implementeren.

Business Partners

De Business Partners van BLMC vertegenwoordigen het bedrijf op verschillende fronten. Ze zijn de lead in verander- en verbetertrajecten, coachen en begeleiden consultants en projectmanagers, en zijn aanspreekpunt voor klanten en andere relaties van BLMC. De Business Partners staan voor de waarden van BLMC: betrokkenheid, professionaliteit, integriteit, korte lijnen en klantgerichtheid. Daarnaast heeft elke Business Partner een eigen specialisatie.