U wilt de output van uw keten meten en deze gericht bijsturen? U wilt de prestaties van de supply chain daarom monitoren en continue optimaliseren? Als uw specialist in de implementatie van supply chain management binnen en tussen bedrijven, weten wij als geen ander hoe belangrijk supply chain monitoring is.

Supply chain monitoring en ICT

Monitoring binnen de organisatie kan niet zonder een goede ICT-oplossing. Het ICT-landschap op het gebied van supply chain oplossingen is echter erg groot en divers. In principe kan alles binnen de supply chain gemeten, geanalyseerd en geoptimaliseerd worden. Maar wat verstandig is, is sterk afhankelijk van uw mogelijkheden, de omgevingsfactoren waar uw organisatie mee te maken heeft, uw interne organisatie en de ambities van uw organisatie. Wij zouden daarom willen zeggen ‘bezint eer ge begint’.

BLMC & ICT

Los van specifieke tools om supply chain analyses te kunnen maken, is BLMC geen ICT-leverancier en zullen wij dit ook nooit worden. Dit komt omdat wij onze opdrachtgevers op onafhankelijke wijze willen adviseren over oplossingen op het gebied van supply chain monitoring. Onze consultants hebben daarom alle kennis en ervaring in huis om te kunnen beoordelen welke oplossing in uw situatie het beste is.