BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Supply chain monitoring is de waakhond van uw keten

U wilt de output van uw keten meten en deze gericht bijsturen? U wilt de prestaties van de supply chain daarom monitoren en continue optimaliseren? Als uw specialist in de implementatie van supply chain management binnen en tussen bedrijven, weten wij als geen ander hoe belangrijk supply chain monitoring is.

Supply chain monitoring en ICT

Monitoring binnen de organisatie kan niet zonder een goede ICT-oplossing. Het ICT-landschap op het gebied van supply chain oplossingen is echter erg groot en divers. In principe kan alles binnen de supply chain gemeten, geanalyseerd en geoptimaliseerd worden. Maar wat verstandig is, is sterk afhankelijk van uw mogelijkheden, de omgevingsfactoren waar uw organisatie mee te maken heeft, uw interne organisatie en de ambities van uw organisatie. Wij zouden daarom willen zeggen ‘bezint eer ge begint’.

BLMC en ICT

Los van specifieke tools om supply chain analyses te kunnen maken, is BLMC geen ICT-leverancier en zullen wij dit ook nooit worden. Dit komt omdat wij onze opdrachtgevers op onafhankelijke wijze willen adviseren over oplossingen op het gebied van supply chain monitoring. Onze consultants hebben daarom alle kennis en ervaring in huis om te kunnen beoordelen welke oplossing in uw situatie het beste is.

Neem contact met BLMC op

Supply Chain Optimalisatie door BLMC

BLMC gelooft in het methodisch en systematisch werken. Eerst denken en dan doen. Daarom zijn onze supply chain consultants getraind in het toepassen van de Supply Chain Optimalisatie Methode BLMC. Consultants zijn gecertificeerd om één of meerdere modules bij opdrachtgevers te kunnen toepassen.

De modules van de Supply Chain Optimalisatie Methode BLMC zijn:

Bekijk praktijkcase

Het Supply Chain Excellence Leadership Platform is in november 2012 gestart. De initiatiefnemers zijn Prof. Dr. Jack van der Veen, hoogleraar supply chain management Business Universiteit Nyenrode, en BLMC.

Het SCELP platform is een niet-commercieel platform voor supply chain directeuren, operations directeuren en logistiek directeuren die werkzaam zijn bij middelgrote en grote ondernemingen. Met elkaar wordt kennis gedeeld en ervaringen uitgewisseld. Regelmatig worden experts van buiten het platform uitgenodigd om hun expertise te delen.

Supply chain management is een complex vakgebied en wordt wel ‘de nieuwe bedrijfskunde’ genoemd. Het omvat strategie, infrastructuur en leiderschap, cultuur en gedrag. Dit zijn dan ook de vaste onderwerpen die binnen het SCELP platform aan de orde komen.

BLMC is ervan overtuigd dat naast de technische aspecten van supply chain management de menselijke factor van cruciaal belang is voor het optimaliseren van een supply chain. De combinatie van ‘mens en techniek’ maakt BLMC uniek in de markt.

Download de Nationale Supply Chain Monitor

Jaarlijks voert BLMC in samenwerking met Business Universiteit Nyenrode het wetenschappelijke onderzoek ‘de Nationale Supply Chain Monitor’ uit.

Download onderzoek NSCM

Contact over Supply Chain Monitoring

Wilt u advies of heeft u vragen over het opzetten en uitvoeren van supply chain monitoring binnen uw organisatie? Neem dan contact op met onze supply chain consultant Maarten Snijders.

Michel van Buren
06-18813050
mvanburen@blmc.nl

LinkedIn-profiel >

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close