BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Projectmanager

BLMC levert u binnen vijf werkdagen een projectmanager die leiding geeft aan uw logistiek of supply chain project. Hij organiseert en plant uw project en bewaakt het budget en het tijdspad. Daarbij maakt hij gebruik van erkende projectmanagement methoden zoals PRINCE2. Omdat een projectmanager van BLMC voortdurend wordt bijgeschoold door BCademy op het gebied van verandermanagement, is hij als geen ander in staat om uw projecten tot een goed einde te brengen en tegelijkertijd de bijbehorende gedrags- en cultuurverandering te realiseren.

Meld u aan als kandidaat

Een projectmanager van BLMC is een vakbekwame professional met ruime ervaring in projectmanagement op het gebied van logistiek of supply chain. Hij kan een project organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren, monitoren en afronden. Bovendien weet hij wat nodig is om leiding te geven aan een multidisciplinair team. Dankzij de unieke combinatie van project management en verandermanagement leveren de professionals van BLMC u de grootste kans op succes. Wij hebben een uitgebreide pool van direct beschikbare professionals, zodat u snel kunt beschikken over een gekwalificeerde, betrouwbare projectmanager.

Bel direct voor een projectmanager

Zoekt u een gekwalificeerde projectmanager? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker van BLMC: tel. 06-12163286. Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24.

Maak een afspraak

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close