BLMC biedt programma met toptrainers voor interim-managers

Interim-managers realiseren verbeteringen en veranderingen in bedrijven, waarbij ze hun frisse blik, brede kennis en veel ervaring inzetten. Voor individuele interim-managers is het echter vaak lastig om de tijd en rust te vinden voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping; laat staan voor een persoonlijke salestraining. Ook hebben ze meestal geen collega’s om mee te sparren over ingewikkelde kwesties. Daarom organiseert BLMC in nauwe samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en andere toptrainers een ambitieus jaarprogramma voor interim-managers.

Ontwikkelprogramma Nyenrode en BLMC

Het ontwikkel- en kennisprogramma is 100% gericht op individuele interim-manager die the next level in interim-management willen bereiken. Naast inhoudelijke sessies en tools, besteedt het programma ook veel aandacht aan sales, intercollegiale kennisuitwisseling en persoonlijke ontwikkeling. Bijzondere aandacht wordt besteed aan multidisciplinaire projecten.

Op donderdag 4 februari is een gratis online informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde interim-managers.

  • Datum en tijd: donderdag 4 februari 2021, 16.00 uur – 17.30 uur
  • Locatie: Teams meeting vanuit BLMC; de link voor de meeting volgt na aanmelding
  • Kosten voor deze middag: geen

Sjaak Lekkerkerker (directeur Interim Management BLMC) en Michel van Buren (directeur BLMC)  vertellen over de planning, de kosten en de inhoud van het programma, en de mogelijkheden die we interim-managers hiermee willen bieden.

Ook zullen er een of meer interim-managers aanwezig zijn die al aan het programma deelnemen. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen en van gedachten te wisselen. Het programma bestaat reeds een aantal jaren en wordt steeds verder ontwikkeld. Hier leest u de ervaringen van een aantal interim-managers die reeds aan het programma deelnemen.

Schikt 4 februari niet, maar bent u wel geïnteresseerd? Ben dan voor meer informatie met Sjaak Lekkerkerker: 06-12 16 32 86 of mail naar slekkerkerker@blmc.nl