Experts in supply chain recruitment

Met 20 jaar recruitmentervaring in supply chain management, logistiek en operations hebben we een stevige reputatie en netwerk opgebouwd. Kandidaten weten dat we interessante vacatures hebben. Opdrachtgevers weten dat we de beste kandidaten kennen en een match maken die voor de lange duur is. 95% van de mensen die wij plaatsen, blijft.

Gespecialiseerd

Door ons enkel te richten op functies in supply chain management, operations en logistiek zijn we uitstekend in staat om de juiste professionals te vinden. Alleen al in onze actuele database, gekeken naar de afgelopen drie jaar, zitten 20.000 potentiële kandidaten. Wij kennen hen en zij kennen ons.

Ervaring

Onze recruiters hebben minimaal 10 jaar ervaring met het werven en selecteren van professionals in supply chain, operations en logistiek. Daarnaast hebben ze zelf ervaring in het vakgebied. Ze zijn daardoor uitstekend in staat om te doorgronden aan welke functionele en persoonlijke eisen de kandidaten moeten voldoen. Ze zijn een uitstekende gesprekspartner voor de opdrachtgever en houden ook na de plaatsing contact. In die 20 jaar hebben we voor honderden bedrijven gewerkt, in branches wisselen van de maakindustrie en retail tot aan tuinbouw en procesindustrie. Een greep uit de namen: Action, Bavaria, Farm Frites, Gamma, IKEA, WE Fashion.