Tijdelijk management binnen supply chain, operations of logistiek

Heeft u extra capaciteit nodig of heeft u een vacature die op korte termijn ingevuld moet worden op het gebied van supply chain, operations of logistiek? Dan is dit uitstekend mogelijk met een tijdelijke manager van BLMC.

Wanneer een professional op het gebied van supply chain, operations of logistiek uw organisatie verlaat, is de kans groot dat het werven en selecteren van een nieuwe professional (teveel) tijd kost. U kunt immers zomaar een paar maanden verder zijn voordat de juiste man of vrouw gevonden is. Wanneer het bovendien een sleutelpositie betreft, is een tijdelijke manager de oplossing.

BLMC heeft een team van vijftig interim managers paraat die u kunnen ondersteunen op het gebied van supply chain, operations of sales. Al onze managers zijn zorgvuldig geselecteerd en uitgebreid getraind zodat zij over de benodigde kennis en ervaring beschikken. Bovendien komen onze managers maandelijks bij elkaar en worden zij onder supervisie van Prof. Dr. Rob Blomme, hoogleraar Organization Behavior aan de Business Universiteit Nyenrode, getraind op het gebied van gedrag, verandering en communicatie. Op deze manier zijn wij altijd in staat om de juiste man of vrouw aan te bieden, die perfect bij uw organisatie past.

Tijdelijke ondersteuning op het gebied van supply chain, operations en logistiek

De wereld verandert snel, razendsnel. De winnaars van vandaag zijn de mogelijke verliezers van morgen. Recente voorbeelden zoals Nokia tonen dit aan. En wat te denken van disruptie? Het retail landschap staat al jaren op zijn kop en oude, bekende merken gaan ten onder. Aan de andere kant staan nieuwe winnaars op en worden deze groot. Organisaties moeten daarom uiterst wendbaar zijn en snel kunnen reageren op veranderingen in hun omgeving.

Daarom biedt BLMC organisaties tijdelijke ondersteuning op het gebied van supply chain, operations en logistiek. Onze interim managers beschikken over state-of-the-art kennis en ervaring en zijn getraind om snel en effectief verbeteringen en veranderingen binnen afdelingen en organisaties te realiseren. Met tijdelijke ondersteuning van BLMC bent u daardoor in staat wel snel te schakelen en te reageren op de veranderende buitenwereld.

Wij werken uitsluitend met speciaal geselecteerde managers die door ons zijn getraind in samenwerking met Prof. Dr. Rob Blomme, hoogleraar Organization Behavior aan de Business Universiteit Nyenrode. Iedere tijdelijk manager van BLMC wordt bovendien tijdens de uitvoering van uw opdracht door een ervaren consultant van BLMC begeleid en minimaal eenmaal per maand bezocht. Bij tijdelijke ondersteuning biedt BLMC oplossingen die onze opdrachtgevers daadwerkelijk verder helpen. Het schuiven met cv’s kost immers alleen maar tijd en geld.

Referenties tijdelijk management (supply chain, operations en logistiek)

Onze opdrachtgevers zijn vooral (middel)grote ondernemingen op het gebied van food, Fast Moving Consumer Goods, hightech, e-commerce, farmacie en retail. In het verleden hebben wij bijvoorbeeld professionals als tijdelijk management geleverd voor bedrijven zoals Action, Bavaria, Neckermann, Florensis, PPG en Veco.

Doordat onze specialisten ingezet kunnen worden op verschillende niveaus hebben wij uitgebreide ervaring in het snel schakelen met opdrachtgevers uit alle lagen van organisaties. Denk bijvoorbeeld aan directeuren, Chief Operation Officers, HR-functionarissen en afdelingen zoals Operations, Inkoop, Supply Chain en Logistiek.

Wij hebben alles in huis om uw interim opdracht op korte termijn, succesvol te kunnen vervullen.


Download onze brochure ‘Succesvol interim management’

Benieuwd wat de ingrediënten zijn voor succesvol interim management binnen logistiek, supply chain en operations? In onze brochure hebben wij vijf veelvoorkomende fouten op een rij gezet met betrekking tot de inzet van interim professionals. Wij geven u essentiële tips om deze fouten te voorkomen en om een succes te maken van uw interim opdracht.

Download brochure »