U wilt een interim verandermanager inzetten die verstand heeft van supply chain management, operations of logistiek? Dan helpen wij u graag verder. BLMC is namelijk gespecialiseerd in verandermanagement in de supply chain.

Maandelijkse training door Prof. Dr. Rob Blomme

Al onze interim verandermanagers worden maandelijks getraind en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. BLMC heeft daartoe in samenwerking met Prof. Dr. Rob Blomme, Full Professor of Organization Behavior Nyenrode Business Universiteit en Director of the Center for Leadership and Management Development, een speciale training opgezet voor interim change managers die actief zijn binnen supply chain management, operations en logistiek.

De deskundigheid van onze verandermanagers combineren wij vervolgens met een uitgebreide analyse van het verandertraject, deskundige begeleiding én wetenschappelijke onderbouwing aan de hand van het SscoIP model. Hierdoor kunnen de interim verandermanagers van BLMC elk verandertraject tot een goed einde brengen en ervoor zorgen dat de met u overeengekomen doelen ook daadwerkelijk behaald worden.

Referenties verandermanagement in de supply chain

BLMC geeft regelmatig workshops en lezingen over verandermanagement binnen supply chain, operations en logistiek en is bijvoorbeeld medeorganisator geweest van het seminar ‘Veranderkunde voor logistiek professionals’: Onze bijdrage werd gemiddeld beoordeeld met het cijfer acht.

 

Contact verandermanagement in de supply chain

Heeft u een vraag over verandermanagement in supply chain, operations of logistiek? Bel of mail ons dan nu. Sjaak Lekkerkerker, onze specialist op het gebied van verandermanagement in de supply chain, is op werkdagen van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.


Download onze brochure ‘Succesvol interim management’

Benieuwd wat de ingrediënten zijn voor succesvol interim management binnen logistiek, supply chain en operations? In onze brochure hebben wij vijf veelvoorkomende fouten op een rij gezet met betrekking tot de inzet van interim professionals. Wij geven u essentiële tips om deze fouten te voorkomen en om een succes te maken van uw interim opdracht.

Download brochure »