BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Projectmanagement in supply chain, operations en logistiek

U heeft een project binnen supply chain, operations en logistiek en zoekt effectief projectmanagement? U zoekt een projectmanager die uw wereld begrijpt? U wilt snel interim project management inzetten?

BLMC is gespecialiseerd in projectmanagement binnen supply chain, logistiek en operations. Al bijna twintig jaar voeren onze projectmanagers projecten uit bij (middel)grote ondernemingen in Food, Maakindustrie/productiebedrijven, FMCG, High Tech, E-commerce, Farmacie, Retail, Groothandel.

Projectmanagement is een vak apart. Bij projecten in de supply chain moet een projectmanager leiding kunnen geven aan een team dat multidisciplinair is samengesteld en uit meerdere disciplines is bestaat. De projectmanager moet niet alleen het project kunnen organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren, monitoren en afronden maar hij moet ook beschikken over leiderschapskwaliteiten. De projectmanager moet leiding kunnen geven aan mensen die het project vaak naast hun toch al drukke werkzaamheden moeten uitvoeren. En dat is geen sinecure.

Zeker bij grote, complexe logistieke of supply chain projecten is projectmanagement vaak lastig te combineren met een bestaande functie. Het gevolg is onvoldoende focus, wat leidt tot overschrijding van deadlines en budgetten. Met een projectmanager van BLMC brengt u uw project tot een succesvol einde, terwijl de dagelijkse operatie ongestoord doorgang vindt en uw klanten geen hinder ondervinden.

Projectmanagement binnen de supply chain vraagt om brede kennis en ervaring van het vakgebied supply chain, inkoop, productie, transport, planning en logistiek. Maar projectmanagement in de suppy chain vraagt ook het kunnen werken met marketing, finance en sales. Kortom, interim project management in supply chain, operations en logistiek is complex en veelzijdig!

Neemt contact met BLMC op

Overzicht projectmanagers in supply chain, operations en logistiek

Klik HIER voor het overzicht van projectmanagers.

Download de brochure ‘succesvol interim management’

BLMC heeft vijf veel voorkomende fouten bij het inzetten van een interim manager voor u op een rijtje gezet en geeft u vijf essentiële tips voor een succesvol interim management traject.

Download brochure interim management

Contact projectmanagement en projectmanagers

Direct contact over projectmanagement of projectmanagers in supply chain, operations of logistiek? Bel of mail nu. Sjaak Lekkerkerker, onze specialist op dit gebied, is op werkdagen van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Sjaak Lekkerkerker
Directeur Interim Management
slekkerkerker@blmc.nl  
0522-242224

Neem contact met BLMC  op

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close