Expert in interim crisismanagement

De wereld om ons heen verandert snel, razendsnel. Soms is er sprake van een crisis binnen uw organisatie en is crisismanagement noodzakelijk. Uw organisatie moet op zo’n moment razendsnel schakelen voor het te laat is. Indien u op zoek bent naar interim crisismanagement binnen supply chain, operations of logistiek en u wilt praten met ervaren crisismanagers die uw situatie begrijpen, dan bent u bij BLMC aan het juiste adres. Onze interim crisismanagers zijn in staat om na het opstellen van een plan van aanpak snel tot actie over te gaan én resultaat te boeken.

BLMC is expert op het gebied van crisismanagement binnen supply chain, operations en logistiek. Wij hebben een gespecialiseerd team crisismanagers beschikbaar dat weet hoe de wereld van supply chain management, operations en logistiek in elkaar zit. Onze crisismanagers hebben bovendien jarenlange ervaring en zijn bewezen effectief.

Unieke maandelijkse training door Prof. Dr. Rob Blomme

Wat uniek in de markt is, is dat BLMC haar eigen interim managers pool heeft. Anders dan andere bureaus die kandidaten uit een database halen, kennen wij kennen onze interim managers persoonlijk. Hierdoor leveren we bij iedere opdracht maatwerk en loopt u niet het risico dat een interim manager toch niet de meest geschikte blijkt te zijn. Na een strenge selectie op kennis, kunde en ook vooral persoonlijkheid en leiderschap worden alleen de beste toegelaten in de pool. Tevens biedt de pool klanten een collectief aan interim managers in plaats van een solist. De community zorgt namelijk voor de gelegenheid dat interim managers met elkaar kunnen sparren over opdrachten en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Contact interim crisismanagement in de supply chain

Wanneer u denkt dat uw organisatie een interim crisismanager nodig heeft, kunnen wij in vertrouwen met elkaar van gedachten wisselen. Dit kan telefonisch of via e-mail. Michel van Buren, onze specialist op het gebied van crisismanagement binnen supply chain, operations en logistiek, is op werkdagen van acht uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Hij kent al onze crisismanagers persoonlijk en heeft de expertise en de reputatie die u nodig heeft om even rustig van gedachten te kunnen wisselen.


Download onze brochure ‘Succesvol interim management’

Benieuwd wat de ingrediënten zijn voor succesvol interim management binnen logistiek, supply chain en operations? In onze brochure hebben wij vijf veelvoorkomende fouten op een rij gezet met betrekking tot de inzet van interim professionals. Wij geven u essentiële tips om deze fouten te voorkomen en om een succes te maken van uw interim opdracht.

Download brochure »