Ben je interim manager in supply chain, operations, productie, transport of logistiek? En wil je je horizon verbreden? Kom dan naar het BLMC minicollege Introductie Interim Management, met een gastcollege van hoogleraar Rob Blomme van Nyenrode.

Als BLMC delen we onze kennis over interim management in de supply chain graag met geïnteresseerde interim managers. Interim management is een vak en je bent nooit uitgeleerd. Bovendien zijn we altijd op zoek naar goede interim managers in de vakgebieden supply chain management, operations, productie, transport en logistiek.

Deze twee doelen komen samen in de BLMC minicolleges Introductie Interim Management. Iedereen die voldoet aan het bovenstaande profiel is daarvoor welkom.

Programma

  • 15.00 – 15.30 u: Inloop en kennismaking met vakgenoten
  • 15.30 – 16.00 u: Sjaak Lekkerkerker, directeur Interim Management van BLMC, vertelt over BLMC’s interim organisatie en het soort opdrachten dat we doen. Ook gaat hij in op de eigenschappen die wij in een interim manager zoeken.
  • 16.00 – 17.30 u: Minicollege door Prof. Dr. Rob Blomme, hoogleraar Organization Behavior aan Nyenrode Business Universiteit. Hij gaat in op het vak interim management en de rol die interim managers hebben bij verbetering en verandering. Hij laat zien hoe organisaties omgaan met verandering en hoe je daar als interim manager op in kunt spelen. Hoe overkom je weerstand? Hoe krijg je mensen mee? Hoe ga je om met tegenstrijdige belangen? Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en aansprekende voorbeelden legt hij uit hoe je je persoonlijke skills kunt inzetten om effectief te zijn in het realiseren van de gewenste veranderingen.
  • 17.30 – 18.30 u: Netwerkdiner met de spreker en deelnemers

De middag biedt je een uniek college van een zeer inspirerende hoogleraar en een heldere introductie van wat je van BLMC kunt verwachten bij een mogelijke samenwerking.

Praktisch

Data: Maandelijks, neem contact op voor de eerstvolgende mogelijkheid

Locatie: Hoofdkantoor BLMC, Hoevelaken

Investering: € 99 excl. BTW

Aanmelden: Stuur een e-mail aan info@blmc.nl. Vermeld daarin je contactgegevens en zet daarbij, indien mogelijk, ook een link naar je LinkedIn-profiel, een persoonlijke website en/of sluit je cv bij.

We zien ernaar uit om kennis te maken.