Eerdere evenementen van BLMC

BLMC organiseert geregeld kennisevenementen rondom supply chain management. Onderstaande evenementen vonden in de afgelopen jaren plaats.


Ketensamenwerking: de sleutel tot succes!

25 oktober 2023

Microcentrum, Veldhoven

Toegang: gratis

De maakindustrie is een wereldwijde markt die steeds meer vraagt om innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Nauwe ketensamenwerking met leveranciers en klanten is daarbij een must. Op het Industrie Event van 25 oktober staat dit thema centraal. Michel van Buren en Jeroen Both van BLMC spreken over de succesfactoren voor ketensamenwerking. Daarnaast is er aandacht voor inkoop, de CSRD, materiaalschaarste en leveranciersontwikkelingen.

Meer informatie en aanmelden »


Supply Chain Theater 2021

Na een overgeslagen coronajaar mochten we in 2021 weer LIVE het Supply Chain Theater organiseren tijdens ICT & Logistiek, samen met Supply Chain Media en Jaarbeurs. Sprekers gingen in op onderwerpen zoals planning, processen, strategie en duurzaamheid. Vakgenoten vonden elkaar en wisselden ervaringen uit.

Bekijk de terugblik van 2021


Supply Chain Theater ONLINE

Op 23 september 2021 organiseerden BLMC en Supply Chain Media samen het eerste Supply Chain Theater ONLINE. Het is de ideale start van het supply chain seizoen, met een gevarieerd modulair programma waarin alle praktische en strategische aspecten van supply chain management aan de orde komen. Het gratis evenement is vooral interessant voor supply chain managers en directeuren.

Lees hier meer over het event


Top 26 SCM Directors Nederland

Op 17 juni 2021 presenteerde BLMC samen met Supply Chain Media en Inspired-Search voor het eerst de Top 26 SCM Directors Nederland 2021. Edwin Steenbrink van BLMC verzorgde de financiële analyse, een van de selectiecriteria voor de verkiezing.

Bekijk hier de Top 26

Lees hier hoe de financiële analyse in zijn werk ging


Supply Chain Arena© 2018 en Supply Chain Plein 2019

Tijdens de jaarlijkse vakbeurs ICT & Logistiek in november in de Jaarbeurs Utrecht

Een gezamenlijk initiatief van BLMC Supply Chain Optimization, Solventure S&OP Planning Software en Supply Chain Media, volledig gericht op directeuren en managers in de supply chain.

  • In het Supply Chain Theater gaven wetenschappers en senior professionals workshops over de strategie en implementatie van supply chain management.
  • Diverse thema’s in het Theater zoals Sales & Operations Planning, Supply Chain Strategie, Processen, Rendement, Changemanagement en Sustainability.
  • Exclusieve masterclasses voor executives en directeuren behandelden strategische vraagstukken op het gebied van supply chain management en S&OP > IBP.
  • Tijdens Supply Chain Speed Consults kregen bezoekers snel en concreet meer inzicht in hun eigen supply chain vraagstukken dankzij gespekken met onze experts.
  • Natuurlijk waren er ook stands waar de bezoeker drie dagen lang terecht kon voor demonstraties en gesprekken met  professionals van BLMC, Solventure en Supply Chain Media.

Lees hier waar supply chain managers specifiek voor kwamen in 2019.

Lees hier een terugblik op de Supply Chain Arena 2018.

Lees hier meer over het programma in 2018 en in 2019.


Mini Supply Chain MBA in Three Days

Tijdens de beurs ICT & Logistiek (28 t/m 30 november 2017) in de Jaarbeurs Utrecht, verzorgden Solventure S&OP tooling & analytics en BLMC Supply Chain Optimization de mini supply chain MBA in three days. Onderwerpen die aan bod kwamen, waren het formuleren van een supply chain strategie, klant- en productsegmentatie, supply chain processen & KPI’s, demand management, sales & operations planning en de supply chain driehoek.


Directiecongres: Survival of the fittest

In 2016 en 2017 organiseerde BLMC het directiecongres Survival of the Fittest. Vanuit wetenschap, praktijk en filosofie kwam aan bod wat de belangrijkste succesfactoren zijn om op de snelle verandering in de wereld te kunnen inspelen. Prominente sprekers van onder andere Lego, Koninklijke Landmacht, ABN AMRO en Nyenrode Business Universiteit gaven hun visie op verandering.


Interim Challenge 2016 & 2017

Zowel de vraag als het aanbod van interim managers is de afgelopen jaren flink toegenomen en het blijkt voor opdrachtgevers lastig daarin de juiste selectie te maken. Met de Interim Challenge wil BLMC laten zien dat interim management een vak is en welke competenties cruciaal zijn voor een goede interim manager.


Supply Chain Plaza op ICT & Logistiek 2015

Tijdens de beurs ICT & Logistiek in 2015 presenteerden acht bedrijven zich gezamenlijk op de Supply Chain Plaza. BLMC was een van hen. De partners presenteerden hun diensten in samenhang en verzorgden diverse presentaties.