Supply Chain Plein

  • Wanneer: Tijdens de beurs ICT & Logistiek
  • Data: dinsdag 5 t/m donderdag 7 november 2019
  • Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
  • Toegang: gratis

Tijdens de beurs ICT & Logistiek verzorgen BLMC Supply Chain Optimization, Solventure en Supply Chain Media weer een sterk inhoudelijk programma. In het Supply Chain Theater vinden sessies en masterclasses plaats voor supply chain managers en directeuren. Op onze stands geven we antwoord op al uw vragen en we maken graag tijd voor een persoonlijk consult op maat. Al deze activiteiten en ontmoetingen met vakgenoten vinden plaats op het Supply Chain Plein.

>Supply Chain Theater

Het Supply Chain Theater biedt drie dagen lang interessante workshops en masterclasses door gerenommeerde sprekers. Zij belichten verschillende mogelijkheden van supply chain management en delen hun eigen praktijkervaringen. U gaat naar huis met nieuwe inzichten en concreet toepasbare tools. Verwacht in ieder geval ruime aandacht voor supply chain strategie, supply chain processen en IBP. Ook is er aandacht voor supply chain sustainability, verandermanagement en verschillende trends in de supply chain. Een primeur is de presentatie van een nieuwe manier om de ROI van supply chain management projecten vooraf te berekenen.

Voor executives en directieniveau zijn er high-level masterclasses in de namiddag (op uitnodiging).

Het programma wordt in de aanloop naar de beurs bekendgemaakt op deze site. Houd ook onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor updates.

>Consults

Wilt u een persoonlijk advies over een vraagstuk uit uw eigen supply chain praktijk? Op het Supply Chain Plein is er tijd en ruimte voor een-op-een-gesprekken waarin uw eigen vraag centraal staat.

>Stands

  • BLMC Supply Chain Optimization: onze experts staan klaar om met u van gedachten te wisselen en u te adviseren over alle ins en outs van supply chain management.
  • Solventure S&OP Planning Software: De collega’s van Solventure laten u zien hoe u betere forecasts kunt maken om uw resultaten te verbeteren en geven graag een demo van de software die u daarbij ondersteunt.
  • Supply Chain Media: Op de stand van Supply Chain Media vindt u de mensen achter dit toonaangevende magazine, Zij zijn op de hoogte van alle actualiteiten uit het vakgebied.

ICT & Logistiek

Wilt u weten wat er nog meer te doen is op de beurs?

Op www.ict-en-logistiek.nl vindt u alle beursinformatie op een rij.

De Supply Chain Plein© is een gezamenlijk initiatief van:

Logo BLMC Supply Chain OptimizationLogo_Solventure_S&OP-analytics_web ICT & Logistiek beurs logo