BLMC Ketentheater

Onderdeel van ESEF Maakindustrie 2024

12 tot en met 15 maart 2024

Jaarbeurs, Utrecht (toegang gratis)

Meld je aan voor ESEF Maakindustrie

Het Ketentheater heeft slechts plek voor 50 personen. Reserveer je plek vandaag nog.

Waarom aanmelden?

  • Met meer dan 40.000 bezoekers is ESEF/Technishow de grootste beurs in de Benelux voor de maakindustrie
  • Netwerk met top COO’s
  • Leer van experts strategische- en praktische inzichten
  • Deelname is kosteloos

Is jouw productiebedrijf klaar voor de toekomst?

De maakindustrie maakt een stormachtige ontwikkeling door. Productiebedrijven, machinebouwers en toeleveranciers krijgen te maken met prijsstijgingen, ketenverstoringen, strengere regelgeving en steeds veeleisender klanten. Ze moeten productiever worden, digitaliseren, hun output vergroten, maar ook kosten verlagen en de kwaliteit verbeteren. Is jouw productiebedrijf er klaar voor?

Dé industriebeurs van de Benelux

ESEF/Technishow is met 40.000+ bezoekers de grootste en belangrijkste beurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Dit tweejaarlijkse evenement is dé plek om je als directeur in de maakindustrie weer helemaal bij te laten praten over de nieuwste technieken en trends.

Voor leiders in de maakindustrie

Het BLMC Ketentheater koppelt strategische ontwikkelingen in de maakindustrie aan een daadkrachtige aanpak. De sprekers hebben zelf leidende posities in de industrie als bijvoorbeeld COO, CFO of CEO en laten zien hoe zij hedendaagse ontwikkelingen het hoofd bieden. Hoe ze kansen grijpen, nieuwe technieken omarmen en in een steeds veranderende markt voorop blijven lopen.

Breed inhoudelijk programma

 

Kosteloos aanmelden

De presentaties in het BLMC Ketentheater zijn gratis toegankelijk voor bezoekers van ESEF Maakindustrie en Technishow, die tegelijk plaatsvindt.

Om je voor de sessies aan te melden, registreer je je eerst voor de beurs. Binnen 5 minuten ontvang je een link waarmee je je voor de verschillende sessies kunt inschrijven. Kies in het filter voor: Ketentheater Hal 3.

Gratis aanmelden

Het Ketentheater heeft slechts plek voor 50 personen. Reserveer je plek vandaag nog.