In bijna twintig jaar tijd hebben we honderden functies met succes vervult. Bekijk hieronder een aantal recruitment referenties uit 2018.  


Aquon

Voor Aquon, expert in wateronderzoek en advies, vond BLMC een interim manager Monstername en Logistiek. Toen deze de gewenste rust en efficiencyverbetering had gerealiseerd, was het tijd voor een vaste manager op deze positie. Ook zij werd door BLMC gevonden. Hoe heeft directeur Jeen Bouma dat proces ervaren? ‘Het meest opvallend en waardevol is de toename in motivatie en betrokkenheid bij de medewerkers.’

Lees meer over de opdracht bij Aquon


Brouwer 

Beoordeling door Brouwer: 9.0

In de zoektocht naar een operations manager koos Brouwer in samenwerking met BLMC voor een bijzonder selectie-instrument: een business case. Vijf kandidaten kregen anderhalf uur de tijd om een concreet antwoord te geven op een concreet vraagstuk van het productiebedrijf uit Nijkerk. Dat leidde tot verrassende inzichten en uiteindelijk een succesvolle aanstelling.

Lees meer over deze referentie.


Agrea

referentie agrea

Een logistiek manager die de planning en het voorraadbeheer kan verbeteren, maar die ook de interne cultuurverschillen kan overbruggen. Dat is in een notendop het profiel van de kandidaat naar wie handelsbedrijf Agrea op zoek was. Mede-directeur Carl Pijls schakelde BLMC in voor de werving en selectie. ‘Logistiek is een vak apart met een netwerk waarin wij niet opereren.”

Bekijk hier de klantcase van Agrea »