BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Verandermanagement in de supply chain

U wilt een interim verandermanager inzetten die verstand heeft van supply chain management, operations of logistiek? Dan helpen wij u graag verder. BLMC is namelijk gespecialiseerd in verandermanagement in de supply chain.

Neem contact met BLMC op

Maandelijkse training door Prof. Dr. Rob Blomme

Al onze interim verandermanagers worden maandelijks getraind en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. BLMC heeft daartoe in samenwerking met Prof. Dr. Rob Blomme, Full Professor of Organization Behavior Nyenrode Business Universiteit en Director of the Center for Leadership and Management Development, een speciale training opgezet voor interim change managers die actief zijn binnen supply chain management, operations en logistiek.

De deskundigheid van onze verandermanagers combineren wij vervolgens met een uitgebreide analyse van het verandertraject, deskundige begeleiding én wetenschappelijke onderbouwing aan de hand van het SscoIP model. Hierdoor kunnen de interim verandermanagers van BLMC elk verandertraject tot een goed einde brengen en ervoor zorgen dat de met u overeengekomen doelen ook daadwerkelijk behaald worden.

Referenties verandermanagement in de supply chain

BLMC geeft regelmatig workshops en lezingen over verandermanagement binnen supply chain, operations en logistiek en is bijvoorbeeld medeorganisator geweest van het seminar ‘Veranderkunde voor logistiek professionals’: Onze bijdrage werd gemiddeld beoordeeld met het cijfer acht.

Download hieronder een aantal artikelen over verandermanagement:

  1. 'Waarom argumenten niet werken in veranderprocessen' door Michel van Buren
  2. 'Angst als drijfveer voor gedragsverandering' door Michel van Buren

Contact verandermanagement in de supply chain

Heeft u een vraag over verandermanagement in supply chain, operations of logistiek? Bel of mail ons dan nu. Sjaak Lekkerkerker, onze specialist op het gebied van verandermanagement in de supply chain, is op werkdagen van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Sjaak Lekkerkerker
Directeur Interim Management
slekkerkerker@blmc.nl  
0522-242224

Neem contact met BLMC op

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close