U heeft een project binnen supply chain, operations en logistiek en zoekt effectief projectmanagement. De interim projectmanager moet uw wereld begrijpen en moet kunnen leiding geven aan een multidisciplinair team.

Al bijna twintig jaar voeren onze projectmanagers projecten uit bij (middel)grote ondernemingen in Food, Maakindustrie/productiebedrijven, FMCG, High Tech, E-commerce, Farmacie, Retail, Groothandel.

Projectmanagement is een vak apart

Bij projecten in de supply chain moet een projectmanager leiding kunnen geven aan een team dat multidisciplinair is samengesteld en uit meerdere disciplines is bestaat.

De projectmanager moet niet alleen het project kunnen organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren, monitoren en afronden maar hij moet ook beschikken over de juiste leiderschapskwaliteiten. Veelal moet hij leiding geven aan mensen die het project vaak naast hun toch al drukke werkzaamheden moeten uitvoeren. En dat is geen sinecure.

Zeker bij grote, complexe logistieke of supply chain projecten is projectmanagement vaak lastig te combineren met een bestaande functie. Het gevolg is onvoldoende focus, wat leidt tot overschrijding van deadlines en budgetten.

Met een projectmanager van BLMC brengt u uw project tot een succesvol einde, terwijl de dagelijkse operatie ongestoord doorgang vindt en uw klanten geen hinder ondervinden.

Specialisatie in uw vakgebied

Projectmanagement binnen de supply chain vraagt om brede kennis en ervaring van het vakgebied supply chain, inkoop, productie, transport, planning en logistiek. Maar projectmanagement in de suppy chain vraagt ook het kunnen werken met marketing, finance en sales. Kortom, interim project management in supply chain, operations en logistiek is complex en veelzijdig!


Download onze brochure ‘Succesvol interim management’

Benieuwd wat de ingrediënten zijn voor succesvol interim management binnen logistiek, supply chain en operations? In onze brochure hebben wij vijf veelvoorkomende fouten op een rij gezet met betrekking tot de inzet van interim professionals. Wij geven u essentiële tips om deze fouten te voorkomen en om een succes te maken van uw interim opdracht.

Download brochure »