In bijna twintig jaar tijd hebben we een hele hoop opdrachten met succes mogen afronden. Met veel van onze klanten werken we nog steeds samen.


Bavaria

Bavaria is een van de klanten die BLMC regelmatig inschakelt. De aanleiding voor de opdracht uit ons voorbeeld was zwangerschapsverlof. Echter was de opdracht breder dan alleen vervanging voor een periode van vijf maanden. De Brabantse bierbrouwer zocht een interim manager die ook aanbevelingen kon doen voor verbetering van de processen en inrichting van de organisatie. “De meerwaarde van BLMC schuilt in de factoren tijd en kwaliteit” volgens de Global Customer Logistics Manager van Bavaria.
Bekijk hier de klantcase van Bavaria »


 

Mayekawa  Mayekawa logo

Mayekawa kampte met een gebrekkig functionerende productieafdeling waardoor ze de groeiende vraag naar machines moeilijk kon bijbenen. In zes maanden tijd verbeterde een interim manager van BLMC het productieproces en herstelde het vertrouwen op de productievloer.
Lees meer over deze referentie.

 


Florensis

Door toenemende vraag naar een nieuw product verloor Florensis volledige grip op het distributieproces. Klanten kregen onvolledige zendingen, ontvingen producten die ze niet besteld hadden of waarvan de kwaliteit door vertraging onderweg sterk te wensen overliet. Onze huidige directeur interim management, Sjaak Lekkerkerker, heeft het distributieproces weer onder controle gebracht.
Bekijk hier de klantcase van Florensis »