BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Verandermanager

BLMC levert u binnen vijf werkdagen een verandermanager die uw afdeling supply chain, operations of logistiek meeneemt door een complex verandertraject. Hij combineert kennis en ervaring met verandermanagement aan expertise in supply chain management, operations en logistiek. Daarbij werkt hij volgens onze zelf ontwikkelde, op wetenschappelijke inzichten gebaseerde methode. De interim change managers van BLMC worden voortdurend bijgeschoold aan de BCademy.

Meld u aan als kandidaat

Een verandermanager van BLMC is een vakbekwame professional met ruime ervaring in verandermanagement. Hij analyseert uw situatie en praat met de stakeholders voordat hij een plan opstelt dat aan u wordt voorgelegd. In dat plan wordt behalve aan communicatie, organisatie en leiderschap veel aandacht besteed aan gedragsverandering, waarvoor BLMC gebruik maakt van inzichten van vermaarde gedragspsychologen. Wij hebben een uitgebreide pool van direct beschikbare professionals, zodat u snel kunt beschikken over een gekwalificeerde, betrouwbare verandermanager.

Bel direct voor een verandermanager

Zoekt u een gekwalificeerde verandermanager? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker van BLMC: tel. 06-12163286. Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24.

Maak een afspraak

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close