Supply Chain Management Inspiratiesessies

De belofte van supply chain management is groot: meer flexibiliteit, meer tevreden klanten tegen lagere kosten en hogere opbrengsten. Dat wil iedereen wel. Maar hoe pak je het aan? Hoe implementeer je supply chain management, hoe verbeter en versterk je deze keten? Om u hierbij te helpen, organiseert BLMC Supply Chain Optimization geregeld inspiratiesessies voor managers en directeuren die verantwoordelijk zijn voor de supply chain van hun bedrijf. Deelname is gratis.

De sessies geven antwoord op de vragen die we vaak tegenkomen wanneer bedrijven hun supply chain willen verbeteren. Na zo’n sessie beschikt u over kennis en voorbeelden om ook uw keten optimaal in te richten. In 2018 en 2019 vond een aantal geslaagde sessies plaats, in 2020 moesten we helaas een pauze inlassen vanwege de coronamaatregelen. In 2022 willen we weer beginnen met een nieuwe serie. Geef in het formulier hieronder uw interesse door zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Doelgroep

De sessies zijn gericht op directeuren en senior managers in dienst van middelgrote tot grote bedrijven met een sterke focus op de supply chain. Ze zijn met name relevant voor bedrijven in de agri & foodindustrie, maakindustrie, procesindustrie, fmcg, high tech, life sciences & health, farmacie, chemie, retail, groothandel, e-commerce en tuinbouw. De functies die vooral baat hebben bij de sessies zijn algemeen directeuren, supply chain directeuren, operationeel directeuren en senior managers in supply chain, logistiek en productie.

De inspiratiesessies van BLMC worden door de bezoekers gemiddeld met ruim een acht beoordeeld.

Methodiek

De inspiratiesessies zijn gebaseerd op de Supply Chain Optimalisatie Methode BLMC, een door BLMC ontwikkeld stappenplan om supply chain management succesvol binnen en tussen bedrijven te implementeren. De methode is modulair en geschikt voor elk soort bedrijf. De verschillende inspiratiesessies behandelen verschillende onderdelen van supply chain management. Hoe vertaalt u uw commerciële strategie naar de supply chain? Hoe definieert u processen die klantgericht en flexibel zijn? Wat kan sales & operations planning voor u betekenen en hoe implementeert u het? En last but not least: wat levert het op en hoe kunt u deze resultaten meten?

Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod kunnen komen in afzonderlijke inspiratiesessies zijn:

Voor wie: exclusief en gratis voor managers en directeuren met een focus op supply chain. Maximaal 15 deelnemers per keer.
(ongeschikt voor logistiek dienstverleners, consultants, zelfstandig interim managers)

Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur met een afsluitende borrel

Waar: Hoevelaken

Interesse voor een inspiratiesessie doorgeven