Terugkijken: Groeien zonder groeipijn

Op 18 maart namen ruim 80 mensen deel aan het introductiewebinar Groeien zonder groeipijn. Daarin kwam met name de clash tussen verkoop en operations aan bod. Met praktische praktijkvoorbeelden liet […]

Lees meer

2e druk Regisseer de keten!

In maart van dit jaar verscheen het boek Regisseer de keten, van de auteurs Michel van Buren en Jack van der Veen. Het boek krijgt uitstekende recensies, en we zijn vooral blij met de lezers die aangeven dat het boek nieuwe inzichten geeft die ze direct in praktijk kunnen brengen. De eerste druk is inmiddels bijna uitverkocht, reden voor de uitgever om een tweede druk te laten maken! Die verschijnt op 23 december 2021.

Lees meer

Transformeren, stap voor stap

Al vele jaren adviseren wij bedrijven bij het verbeteren van hun supply chain, om zo hun concurrentiepositie te versterken, kosten te verlagen en opbrengsten te verhogen. De methode die we daarvoor hanteren groeit mee met de behoeften in de markt. Zo zien we bijvoorbeeld dat de financiële analyse vooraf steeds belangrijker wordt. Ook de rol van IT, monitoring en data-analyses neemt toe. Een aantal factoren blijft cruciaal, waaronder het betrekken van alle ketenpartners en medewerkers bij veranderingen. Het komt allemaal samen in de nieuwe Supply Chain Transformation Method©.

Lees meer

Supply Chain Theater 2021: feest van herkenning

Op 10 en 11 november organiseerden we samen met Supply Chain Media en Jaarbeurs het Supply Chain Theater op ICT & Logistiek. Het was voor alle aanwezigen een feest van herkenning. Vakgenoten vonden elkaar en wisselden ervaringen uit.

Lees meer

Tips van de beste supply chain directeuren

In een besloten masterclass gingen Jeroen Dekkers (head of supply chain McDonald’s), Marleen Baars (directeur supply chain Stedin), Jeroen Both (chief supply chain officer Accell) en Michel van Buren (directeur BLMC) in gesprek over hun supply chain en de uitdagingen waar zij tegenaan lopen. Hun beste tips mogen we met jullie delen!

Lees meer

Columns over ketenregie in Link Magazine

In Link Magazine stelde hoofdredacteur Martin van Zalen dat ketenregie een illusie is. ‘Het blijft behelpen’. Reden voor Michel van Buren om in de pen te klimmen en zijn woorden te weerleggen. Want hij signaleert dat ketenregie wel degelijk bestaat, maar anders dan veel mensen denken.

Lees meer