Werkwijze executive search en recruitment

BLMC is specialist in recruitment en executive search voor senior functies in de supply chain. We hebben het netwerk, de kennis en de selectiemethoden waarmee we voor u de juiste persoon vinden. Of het nu gaat om een supply chain manager, een international supply chain director, een directeur logistiek, een senior manager operations, een productiemanager of een andere leidende functie in de supply chain: wij gaan graag voor u aan de slag.

Werving van managementfuncties

Supply chain managers, productie managers, sales & operations managers, logistiek managers: zij sturen de meest fundamentele processen van uw bedrijf aan. Bij de werving en selectie van kandidaten zetten we daarom recruiters in die zelf in dit vakgebied werkzaam zijn geweest. We besteden veel aandacht aan de intake en aan een zorgvuldige selectie, om te zorgen dat de kandidaat ook op het gebied van persoonlijkheid, gedrag en leiderschap bij u past en direct waarde toevoegt aan uw bedrijf.

Zo doen wij Recruitment voor managementfuncties »

Executive Search voor executive en directiefuncties

Directeur operations, international production lead, supply chain directeur of corporate supply chain executive: het zijn de regisseurs van uw core business. Het vinden van de juiste persoon voor zo’n functie vergt een sterk netwerk. Dat zetten wij graag voor u in, naast onze gedegen selectie op basis van wetenschappelijke methoden en een maatwerk business case.

Zo leidt onze Executive Search tot de beste directiefunctionaris »