Raphaël den Uyl – Consultant CSRD & Duurzaamheid

Specialismen

Begeleiding bij CSRD

Op dit moment zijn veel organisaties bezig met de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Deze stelt dat bedrijven vanaf 2025 zeer precies en volledig moeten rapporteren over de duurzaamheidsaspecten (environmental, social, governance – ESG) van hun bedrijf en hun supply chains. Het opzetten van zo’n rapportage is een complexe taak.

Raphaël begeleidt bedrijven bij het opzetten van CSRD-rapportages, overleg met ketenpartners en het inrichten van de datapunten.

Training en advies

Voor veel bedrijven is het nog niet helemaal duidelijk wat de CSRD voor hen betekent en hoe ze eraan kunnen voldoen. Daarom biedt BLMC een programma aan in verschillende stappen. De eerste stap is training, daarna volgt het daadwerkelijk inrichten van de rapportage. Raphaël geeft training en begeleidt de opzet van de rapportage.

Verduurzaming van operations en supply chain

Duurzaamheid stopt natuurlijk niet bij rapportage. Veel bedrijven willen hun activiteiten en hun keten verduurzamen. Raphaël begeleidt dit proces met analyse, advies en implementatie.

Achtergrond

Raphaël heeft ruim 30 jaar operationele en supply chain ervaring (APICS CSCP & CPIM) en sales ervaring (gecertificeerd door Sales Performance International) binnen het internationale bedrijfsleven. Hij is vloeiend in Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Raphaël combineert operationele, strategische en supply chain ervaring met technische en praktische kennis over duurzaamheid en de CSRD. In zijn projecten gebruikt hij zijn people skills om mensen gemotiveerd in de uitvoering te betrekken. Hij begeleidt sinds 2020 bedrijven bij verduurzaming van hun bedrijfsactiviteiten, hun keten en het overleg met leveranciers daarover.

Contact opnemen met Raphaël?