Gratis ondersteuning gaat verder, samen in actie voor sterke supply chains

Afgelopen week zijn we van start gegaan met bieden van gratis advies en ondersteuning. De actie voorziet duidelijk in een behoefte. Er komen veel positieve reacties, zowel van bedrijven met hulpvragen als vanuit onze community met ruim 50 interim en supply chain professionals. Helemaal interessant is dat ook andere professionals en specialisten zich bij ons aanmelden en zich beschikbaar stellen om via BLMC hun steentje bij te dragen ten tijde van de corona crisis. Daarom zetten we de nu al succesvolle ‘gratis hulp en advies-actie’ tot nader order voort. 

In het kader van dit ondersteuningsaanbod zijn de volgende expertises beschikbaar:

Supply Chain Management / Logistiek / Productie / Operations / Inkoop / Planning /
Projectmanagement / Customer Service / Lean / Crisis Management

Vragen die we regelmatig voorbij horen komen lopen uiteen van: ‘Hoe houd ik mijn mensen gemotiveerd?’ en ‘Hoe kan ik snel mijn processen aanpassen?’,  tot ‘Hoe gebruik ik mijn S&OP proces nu het meest effectief?’ Onderwerpen die mogelijk ook bij u in de organisatie juist nu om extra aandacht vragen. Neem contact op om te sparren met een van de specialisten. U ontvangt snel concrete en praktische adviezen waar u als bedrijf direct mee aan de slag kunt.

Stuur uw vraagstuk in »

Tijdelijk gratis advies en ondersteuning

Sjaak Lekkerkerker, via telefoonnummer 06 12 16 32 86, 
voor vraagstukken omtrent het snel en tijdelijk versterken van uw organisatie met professionals op HBO & WO niveau. Per direct een zeer ervaren logistiek, productie of supply chain manager die zich in deze periode gratis ten dienst stelt van uw organisatie. Zodat de impact van de veranderde omstandigheden onder controle komt en essentiele processen voortgang blijven vinden. 

Michel van Buren, bereikbaar via 06 18 81 30 50,
voor een snelle en praktische analyse van uw supply chain, en adviezen op het gebied van bijvoorbeeld processen en sales & operations planning. Doel is de belangrijkste bottlenecks op operationeel en tactisch niveau direct te elimineren. Er staan uit het netwerk van Michel ondermeer een LEAN black belt consultant, een S&OP consultant, een proces consultant en een planningsspecialist voor u klaar.

Paul Busé, u kunt hem bereiken via 06 49 35 64 14,
voor vraagstukken op het gebied van het snel en goed selecteren van professionals op HBO en WO niveau. Paul heeft ondermeer veel ervaring met online screening en sollicitatiegesprekken.

Het aanbod in 3 heldere stappen

1. Quick scan
Afhankelijk van uw vraag ontvangt u een quick scan die u online kunt invullen. Doel hiervan is de situatie verder te onderzoeken en te analyseren.

2. Specialist
Intern bespreken wij uw vraagstuk en brengen u vervolgens in contact met de juiste professional. Onze nog steeds groeiende community van ruim vijftig professionals en consultants staat voor u klaar.

3. Actieplan
We stellen een actieplan op en ondersteunen u gratis met raad en daad bij de uitvoering van de geadviseerde acties. We maken afspraken over het type en de periode van gratis dienstverlening.

Iedereen is erbij gebaat dat de essentiële processen juist nu gewoon doorgaan.
Daar zetten wij ons graag voor in. We kijken uit naar uw telefoontje of vul het contactformulier in!

Sjaak Lekkerkerker, 06 12 16 32 86
Michel van Buren,  06 18 81 30 50
Paul Busé, 06 49 35 64 14

Stuur uw vraagstuk in »

 

Gerelateerde nieuwsberichten

We raken niet uitgepraat over het vak interim management. Want het is een vak, zeker als het gaat om veranderopdrachten. Hoe kan het dan, dat steeds vaker de afdeling Inkoop verantwoordelijk is voor de selectie van interim managers, die toch moeten beschikken over specialistische vakkennis en bijzondere persoonlijke kenmerken? En welke rol kan een bureau daarbij spelen?