BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Verantwoord werven en selecteren

BLMC beschikt over een bewezen succesvolle werving en selectie procedure met maar één doel: ‘first time right’. Onze procedure is erop gericht dat de eerste match tevens de perfecte match is. Daartoe stellen wij samen met u een aanpak op die volledig is toegesneden op uw vacature en uw organisatie. Alleen dan vindt u de professional in supply chain management, operations en logistiek die het best is berekend op zijn taak, die perfect past binnen de cultuur en die zich langdurig aan uw organisatie wil binden.

Dat de aanpak van BLMC uniek is, merkt u direct tijdens de eerste afspraak. Wij komen niet alleen langs om het functieprofiel met u door te spreken, maar ook door uw organisatie en haar medewerkers te leren kennen. Dat helpt bij het selecteren van de kandidaten die over de competenties en vakkennis beschikken die voor de functie vereist zijn en die de persoonlijkheid en leiderschapsvaardigheden hebben die uw organisatie nodig heeft.

Doeltreffende wervingscampagne

Na de eerste afspraak stelt BLMC samen met u een doeltreffende wervingscampagne die het best aansluit op uw vraag en uw situatie. Wij hebben direct toegang tot een groot aantal communicatiekanalen, specifiek gericht op logistiek, supply chain en inkoop:

 • Database. Actueel bestand met meer dan 30.000 potentiële kandidaten die wij persoonlijk kunnen mailen.
 • Headhunting. Actief telefonisch benaderen van kandidaten die de recruiter geschikt acht voor de functie.
 • Vakmedia. Gespecialiseerde (online) media die zich richten op logistiek management, supply chain management en inkoop.
 • Social media. Onder meer Twitter en LinkedIn, met toegang tot de meest actieve groepen op de relevante vakgebieden.
 • BLMC.nl. Eigen website van BLMC die maandelijks meer dan 10.000 bezoekers trekt, aangevuld met een rijk gevulde periodieke nieuwsbrief.

Heeft uw organisatie toegang tot andere communicatiekanalen en de beschikking over bedrijfsfilms of ander promotiemateriaal? Die kunnen wij natuurlijk ook inzetten.

Selectie op kwaliteit

Een succesvolle wervingscampagne resulteert in een grote pool van geïnteresseerde kandidaten. BLMC maakt gebruik van een groot aantal verschillende selectie-instrumenten om daaruit de beste professional te selecteren. Kwaliteit staat in onze aanpak voorop.

 • CV’s. Eerste schifting van de ontvangen cv’s op basis van de harde eisen in de profielschets.
 • Telefoon. Kort telefonisch interview om een eerste indruk te krijgen van de persoonlijkheid en geschiktheid van de kandidaten.
 • Vragenlijst en test. Op de functie toegespitste vragenlijst om de vakinhoudelijke kennis en ervaring van alle overgebleven kandidaten nog beter in kaart te brengen.
 • Persoonlijkheidstest. Een korte online test om een indruk te krijgen van de persoonlijkheid van de kandidaten.
 • Beoordeling. Beoordeling van de kandidaten op basis van de beantwoorde vragenlijst en de uitkomst van de persoonlijkheidstest.
 • Eerste interview. Gestructureerde interviews door de recruiter met de kandidaten op het kantoor van BLMC of van uw organisatie. Per kandidaat volgt een uitwerking van het interview.
 • Eerste terugkoppeling. Terugkoppeling van de bevindingen naar aanleiding van het interview, de vragenlijst en de persoonlijkheidstest.
 • Tweede interview. Interviews met de kandidaten door de professionals van uw organisatie. Ook hiervan vindt terugkoppeling plaats aan uw professionals.
 • Optioneel: B-assessment. Indien gewenst is het mogelijk om de overgebleven kandidaat of kandidaten een uitgebreid, speciaal door BLMC ontwikkeld assessment af te nemen.
 • Contract. Het selectietraject eindigt met de ondertekening van het contract door de kandidaat die het best beantwoordt aan uw vraag.

Voortgang op de voet volgen

BLMC zorgt voor een vlekkeloze organisatie van het hele traject. Een projectmedewerker organiseert en stuurt het proces en onderhoudt de contacten met de kandidaten en uw organisatie. Via een online klantenportaal kunt u zelf op elk moment de voortgang volgen. U vindt daarin ook alle cv’s van de kandidaten, die uiteraard uw eigendom blijven.

Heeft u een vacature? Bel direct!

Zoekt u een adequate invulling van uw vacature? Neem contact op met Paul Busé via 06-4935 6414

Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24. Als u ons inschakelt voor uw vacature, maken wij direct met u een afspraak op locatie. Binnen enkele weken beschikt u over een professional in logistiek, supply chain of inkoop die matcht met uw functie en met uw organisatie.

Eerst meer weten over BLMC en over onze unieke aanpak?

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close