BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
557 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Maak gebruik van onze online supply chain checklist

Hoe presteert uw keten? En waar laat u kansen liggen? Vul de gratis Supply Chain Check Light in en krijg snel inzicht in de prestaties van uw keten. Dit is een gratis en beperkte supply chain analyse die is afgeleid van onze Supply Chain Check Pro

Wat is de Supply Chain Check Light?

De Supply Chain Check Light is een supply chain checklist welke is bedoeld als supply chain quickscan om snel en effectief inzicht te krijgen in de prestaties van uw supply chain. Deze vereenvoudigde versie van de Supply Chain Check Pro is een korte vragenlijst die u op basis van verschillende thema’s meerdere stellingen voorlegt. Wij analyseren de gegevens en binnen een aantal werkdagen ontvangt u van ons een persoonlijk rapport. U krijgt een indicatie van de prestaties van uw keten en we vertellen u waar mogelijkheden liggen voor verbeteringen. Het invullen van de Supply Chain Check is geheel kosteloos en is binnen enkele minuten klaar.

Contact over het meten van uw supply chain prestaties?

Heeft u vragen of wilt u van gedachten wisselen over hoe de prestaties van uw keten gemeten en verbeterd kunnen worden? Neem dan contact op met Maarten Snijders, onze supply chain consultant.

Michel van Buren
06-18813050
mvanburen@blmc.nl

LinkedIn-profiel >

BLMC

Binnen supply chain management, operations en logistiek is BLMC gespecialiseerd in:

Mensen verbinden en met elkaar supply chain-vraagstukken oplossen is onze passie.
Het geloof in mensen, de vernieuwende kracht van kennis en de ambitie de beste te zijn, zijn onze drijfveren in onze omgang met mensen, organisaties, de omgeving en ons werk.

Meld u aan als kandidaat

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close