De belofte van supply chain management is groot; meer tevreden klanten, betere service tegen lagere kosten. U wilt supply chain management invoeren of de prestaties van uw keten verbeteren, u wilt uw concurrentiepositie behouden? Onze uitgebreide supply chain analyse geeft een scherp inzicht en bepaalt wat het verbeterpotentieel van uw supply chain is.

Wat houdt de supply chain analyse in?

De supply chain analyse is een benchmark tool waarmee we bepalen hoe uw supply chain presteert ten opzichte van andere supply chains. Vervolgens wordt op basis van de analyse de supply chain roadmap opgesteld. Een concreet stappenplan met maar één doel: de prestaties van uw supply chain te verbeteren.

Wat is het resultaat van de supply chain analyse?

Het eindresultaat geeft een scherp inzicht in de huidige situatie én de gewenste situatie. Het rapport toont een concreet en specifiek stappenplan die uw organisatie naar een hoger supply chain niveau zal helpen.

De supply chain analyse is de eerste module van onze Supply Chain Optimalisatie Methode BLMC (SCOMB). Het model kent negen losstaande modules waarmee we elk deel van uw supply chain kunnen optimaliseren. De analyse vormt het startpunt en de basis van elke optimalisatie opdracht.

Referentie

Het internationale bedrijf Katun, ’s werelds grootste leverancier van kopieerinkt, werkt in een markt die flink in beweging is. De concurrentie wordt steeds groter en klanten verkiezen een lage prijs boven een hoge kwaliteit. Het bedrijf ving steeds meer signalen op waaruit bleek dat de supply chain organisatie verbeterd kon worden. Om te bepalen waar de organisatie staat en waar de verbeterpunten liggen heeft het bedrijf haar supply chain laten analyseren.

Lees de praktijkcase van Katun »

Analyseer gratis uw supply chain!

Direct de kracht van de analyse ervaren? De supply chain analyse light is een vereenvoudigde en gratis versie. De analyse is in slechts 5 minuten ingevuld!

Analyseer gratis mijn supply chain!