BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Supply Chain Analyse

Wilt u uw supply chain verbeteren? Dan is het belangrijk dat u eerst een supply chain analyse uit laat voeren om de output van uw keten te meten. Met supply management is het immers mogelijk om functionele activiteiten van organisaties optimaal op elkaar af te stemmen om zo sneller, beter en goedkoper te werken. Om deze verbeteringen te kunnen realiseren moet echter eerst worden nagegaan wat het verbeterpotentieel is. Na uitvoer van de betreffende supply chain analyse wordt een actieplan opgesteld en kan worden gestart met supply chain optimalisatie trajecten.

Supply Chain Analytics met behulp van de Supply Chain Check

BLMC heeft twee wetenschappelijk onderbouwde methodes ontwikkeld om uw supply chain te analyseren:

  1. Supply Chain Check Pro
  2. Supply Chain Check Light

Bij de Supply Chain Check Pro meten wij de mate waarin de supply chain van een organisatie ontwikkeld is en wat het verbeterpotentieel van de keten is. Er wordt hierbij rekening gehouden met verschillende supply chain factoren zoals de markt waarin uw organisatie actief is, de gevolgde strategie, de verschillende processen en systemen die aanwezig zijn, de strategie, de cultuur en de resources. De uitkomsten worden overzichtelijk aan u gepresenteerd inclusief optimalisatiemogelijkheden en verbeterpotentieel.

De Supply Chain Check Light heeft dezelfde structuur en opzet als de Supply Chain Check Pro en is volledig kosteloos, maar uiteraard is deze wel vele malen minder uitgebreid en diepgaand.

Voor het uitvoeren van de Supply Chain Check Pro rekent BLMC overigens slechts een kleine vergoeding.

Neem contact met BLMC op

Supply Chain Analysis met de Supply Chain Check Pro, een praktijkvoorbeeld

Lees voor een interessant praktijkvoorbeeld met betrekking tot supply chain analyse het onderstaande artikel. Dit artikel gaat over de analyse die aan de hand van de Supply Chain Check Pro voor Katun is gemaakt:

Bekijk praktijkcase

Analyseer uw supply chain en doe nu de Supply Chain Check Light

Maak nu een gratis analyse van uw supply chain en doe de Supply Chain Check Light. De uitkomsten worden binnen enkele werkdagen per e-mail naar u toegestuurd.

Contact over Supply Chain Analyse

Heeft u vragen of wilt u van gedachten wisselen over hoe uw supply chain geanalyseerd en verbeterd kan worden? Neem dan contact op met Maarten Snijders, onze supply chain consultant.

Michel van Buren
06-18813050
mvanburen@blmc.nl
LinkedIn-profiel >

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close