BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Wat is het verbeterpotentieel van uw organisatie?

Kostenreductie, kortere doorlooptijden, meer duurzaamheid, sneller en op tijd leveren, flexibeler inspringen op marktvragen, meer winst en bovenal een hogere klanttevredenheid: het ligt allemaal binnen handbereik als de coördinatie en samenwerking in uw organisatie verbetert.

Vul de Supply Chain Check Light in om snel en effectief inzicht te krijgen in de prestaties van uw keten. Deze vereenvoudigde versie van de Supply Chain Check Pro is een korte vragenlijst die u op basis van verschillende thema’s drie stellingen per thema voorlegt. Binnen een aantal werkdagen analyseren we de gegevens en sturen we u een persoonlijke indicatie van de prestaties van uw keten en vertellen we u waar mogelijkheden liggen voor verbeteringen. Het invullen van de Supply Chain Check is geheel kosteloos en is binnen enkele minuten klaar.

Waarom supply chain management?

Supply chain management (SCM) is noodzakelijk als de ketensamenwerking een cruciale factor speelt in het succes van een bedrijf. Neem alleen al de inkomende en de uitgaande stromen. Gemiddeld bestaat de kostprijs van een product voor 60 procent uit inkoopkosten en worden de kosten van een organisatie gemiddeld voor 25 procent vertegenwoordigd door logistieke kosten. Met supply chain management spoort u de knelpunten op om deze kosten te verlagen en zo betere bedrijfsresultaten te realiseren. Supply chain management helpt daarnaast om in te spelen op, en gebruik te maken van, onontkoombare en razendsnelle veranderingen. Zonder effectieve coördinatie in de supply chain valt er niet meer te concurreren voor een organisatie. Met SCM creëer je meerwaarde door verbeterde samenwerking in de keten. Het doel is om de klantwaarde te verhogen tegen lagere kosten.

‘Hapert de coördinatie in uw organisatie of ketensamenwerking?’

Voor een betere interne coördinatie en supply chain is organisatieverandering noodzakelijk. De organisatiecultuur zal moeten veranderen. Uw mensen moeten openstaan voor verandering. BLMC is specialist in organisatieadvies en organisatieverandering. Wij maken onder andere gebruik van onze eigen wetenschappelijke verandermethode. Zo maken we uw organisatie sterker, scheppen de voorwaarden voor ketensamenwerking en zorgen we ervoor dat u een betere service levert tegen lagere kosten.

Supply Chain Check Pro

De Supply Chain Check Light is een gesimplificeerde versie van onze uitgebreide supply chain analyse ‘Supply Chain Check Pro’. Deze versie beschikt over een uitgebreide checklist die door meerdere werknemers uit verschillende lagen van uw organisatie dient te worden ingevuld. Aan de hand van een bewezen methode analyseren we de gegevens en vinden er interviews plaats met de werknemers. Om de analyse nog sterker te maken is het mogelijk om additionele data-analyses uit te voeren. De onderzoeks- en analysefase vertalen we naar een concreet stappenplan dat gebruikt kan worden om de prestaties van uw keten te verbeteren.

Een praktijkvoorbeeld van de Supply Chain Check Pro

Katun heeft aan de hand van de Supply Chain Check Pro de supply chain prestaties door BLMC laten meten. De uitkomsten zijn aan het management gepresenteerd. Lees deze interessante casus:

Bekijk praktijkcase

Contact over het meten van uw supply chain prestaties?

Heeft u vragen of wilt u van gedachten wisselen over hoe de prestaties van uw keten gemeten en verbeterd kunnen worden? Neem dan contact op met Maarten Snijders, onze supply chain consultant.

Michel van Buren
06-18813050
mvanburen@blmc.nl
LinkedIn-profiel >

 

BLMC

Binnen supply chain management, operations en logistiek is BLMC gespecialiseerd in:

Mensen verbinden en met elkaar supply chain-vraagstukken oplossen is onze passie.
Het geloof in mensen, de vernieuwende kracht van kennis en de ambitie de beste te zijn, zijn onze drijfveren in onze omgang met mensen, organisaties, de omgeving en ons werk.

Meld u aan als kandidaat

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close