Iedereen wil ketensamenwerking, maar hoe krijg je het écht van de grond? De operatie houdt je dagelijks bezig, tegelijkertijd zie je strategische kansen. Hoe pak je die strategische rol? Hoe krijg je het budget en het mandaat? En hoe stuur je de keten aan vanuit kracht, niet macht?

Daarover gaat het webinar Regisseer jouw keten, dat we samen met Supply Chain Media organiseerden. Michel van Buren en Jack van der Veen deelden hun kennis, tools en ervaring over hoe je je strategische invloed als supply chain leider vergroot.

Bestel Regisseer de keten bij Managementboek

Gerelateerde nieuwsberichten

Compacte keteninzichten In korte video's onthullen de auteurs van het boek Regisseer de keten en enkele prominente gasten de belangrijkste learnings uit het boek. 1. Jack van der Veen Hoogleraar Jack van der Veen gaat in op de waarde van ketensamenwerking in een wereld die volatiel, onzeker, complex en ambigu is. [embed]https://youtu.be/-q4CofL-cuk[/embed] 2. Michel van Buren Hoe kun je je bedrijf succesvoller maken met supply chain management? Michel van Buren legt het in twee minuten