Inspiratiesessie: De business case van supply chain management

Iedereen weet dat supply chain management geld oplevert, maar hoe meet je dat? Hoe kunt u uw supply chain initiatieven prioriteren? Dat zal altijd een afweging zijn tussen enerzijds de investeringen en anderzijds de verwachte opbrengst.

Niek Bloemendaal laat u zien hoe u deze opbrengst in kaart kunt brengen. Hoe bereikt u de optimale balans tussen omzet, kosten en kapitaalbeslag? Welke KPI’s heeft u hiervoor nodig en hoe berekent u die?

Realistisch rekenmodel

Bestaande theoretische rekenmodellen zijn universeel en houden geen rekening met uw eigen omstandigheden. Dat verandert met de Supply Chain ROI calculator, ontwikkeld door BLMC Supply Chain Optimization. Dit holistische model houdt rekening met uw concurrentiepositie, marktomstandigheden en uw interne organisatie. U kunt er scenario’s mee doorrekenen en zo de realistische opbrengst van een verbeterproject berekenen en behalen.

Aan de hand van voorbeelden laat Niek zien dat het eerste ‘gevoel’ over een investering niet altijd juist is. Het loont om de business case op te zetten, zodat u zeker weet dat u zich richt op de initiatieven die de meeste waarde toevoegen.

Er is voldoende tijd voor vragen en voor het uitwisselen van ervaringen.

Datum: donderdag 7 februari 2019
Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur met een afsluitende borrel
Waar: Hoevelaken

Gratis voor de doelgroep*

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname

*Deze inspiratiesessie is gratis en exclusief voor senior managers en directeuren in dienst van middelgrote en grote bedrijven in productie, groothandel en retail (geen consultants, interim managers of supply chain dienstverleners).

Meer over onze verschillende inspiratiesessies